1. Залишайтеся в формі. Ми часто чуємо історії про те, як знаменитості постійно проводять час на вечірках, але при цьому забуваємо віддати належне їх дисциплінованості. Багато з них стежать за собою не гірше професійних спортсменів. Вибрати найбільш відповідний і постійний план тренувань. Тенденції мінливі, але сталість завжди дає результат. Ви повинні дотримуватися постійного розкладу занять, щоб привести в порядок своє тіло і шкіру.

2. Харчуйтеся правильно. Швидкі перекушування на ходу, які звичні для людей з швидким ритмом життя, викликають фізичні і косметичні проблеми зі здоров'ям. Фраза "ми – це те, що ми їмо" завжди проявляється на нашій шкірі і талії. Харчуватися треба правильно, вибираючи корисні продукти. Якщо ви стежите за знаменитостями, то напевно чули про аювердической, лужної та палео дієтах. Виберіть підходящу дієту, відповідну вашому способу життя, і не відступайте від неї.

3. Доглядайте за шкірою як за найціннішою частиною тіла. Знаменитості постійно знаходяться під пильною увагою камер, тому бездоганна шкіра є для них головним активом. В якості помічника можна використовувати макіяж, а постійний догляд забезпечує здоровий відтінок. Прищі та висипи можуть проявитися в будь-який момент, але правильні косметичні засоби допоможуть запобігти найбільш небажані проблеми з шкірою.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

4. Слідкуйте за здоров'ям волосся. Багато знаменитостей постійно з'являються на публіці з новою блискучою укладанням, що вимагає особливого догляду за волоссям. Досить записатися до хорошого стиліста і придбати продукти для пошкодженого волосся, щоб забезпечити своїм локонам такий же догляд.

5. Вміло поєднувати прості вбрання та аксесуари. Знаменитості постійно створюють стандарти стилю. Вони вміють правильно подати навіть саму звичайну одяг, коли миготять на телеекранах або публікують нове фото в Instagram. Модні джинси і футболка створюють неповторний шарм, а правильний вибір сумочки або капелюшку довершує композицію.

Нагадаємо, що навіть у XXI столітті в головах багатьох людей засіли безглузді міфи про секс, які псують життя і не дають насолоджуватися відносинами в повній мірі. Про найбільш поширених міфах читайте в матеріалі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, що не знайшлося часу на літню відпустку? Не проблема, ми покажемо вам п'ятірки міст Європи, після поїздки в які ви не пошкодуєте, що втратили "оксамитовий сезон".

Також портал Знай.uа писав про те, що астрологи вважають, що деякі знаки Зодіаку не зможуть ужитися разом ніколи. Про те, які знаки створюють просто жахливі пари читай в матеріалі Clutch.