У Сполучених Штатах група уфологів із завидною регулярністю повторює, що Сонце - зірка цілком навіть населена, незважаючи на екстремальну температуру. Вчені NASA зібралися знайти і показати світу прибульців, які "окупували" небесне світило.

Так, співробітники організації розповіли, що в найближчі тижні розраховують відправити в космос зонд Parker Solar Probe: він дуже потужний і обов'язково зафіксує ознаки інопланетного життя, якщо вони, звичайно, є.

Від цієї ідеї виявилися в захваті уфологи з Арізонського університету. Тут впевнені: зонд обов'язково відшукає гуманоїдів, здатних витримувати надвисокі температури.

"Вони захопили Сонце", - неодноразово стверджував уфолог Раві Коппарапу, якому ще ні разу не вдавалося надати хоча б один доказ життя на Сонці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Все ще не вірите в НЛО?

Користувачі соціальних мереж активно обговорюють відеоролик, який опублікували зовсім недавно. На записі можна розглянути одразу кілька об'єктів невідомого походження

Раніше повідомлялося, що на території штату Айова стався дуже рідкісний випадок, коли відразу кілька НЛО з'явилися на очах наляканих очевидців. Американці зі штату Айова були шоковані, коли під час сильної грози масово почали з'являтися яскраві НЛО, які заряджалися від масивної чорної хмари.

Нагадаємо, жителі різних латвійських міст і сіл стали масово ділитися фотографіями аномалії. Мова йде про дивні кільцях, які утворилися на небосхилі.

Як повідомляв Знай.uа, днями повз МКС пролетів на величезній швидкості якийсь НЛО. Імовірно, це був корабель прибульців. Інцидент вдалося зафіксувати на відео.

Також Знай.uа писав, мексиканські уфологи стверджують, що прибульці могли перебратися жити в гори, про що свідчать останні кадри НЛО недалеко від вершини Мехіко.