Еротичний гороскоп на 14 вересня Овен

Сьогодні ви повинні проявити себе в досить незвичній ролі, того, хто не знайомий ні вам, ні вашому партнерові. Але ця нова роль вам обов'язково сподобається.

Еротичний гороскоп на 14 вересня Телець

Тельці сьогодні повісили на себе табличку «Зачинено», «Переоблік» і «Буду через 15 хвилин» одночасно. Ось тільки ці 15 хвилин, як і в реальному світі до кінця дня не закінчаться.

Еротичний гороскоп на 14 вересня Близнюки

Сьогодні вас вразять таким прийомом, якого раніше ви ще не бачили. Будьте готові до нових відчуттів.

Еротичний гороскоп на 14 вересня Рак

Коли торкаєтеся до людини, ви торкаєтеся і до душі. Будьте обережні з вашим партнером, він насправді дуже крихкий.

Еротичний гороскоп на 14 вересня Лев

Сьогодні вам подобаються люди набагато старше вас. Де таких знайти? У сквериках, парках, поряд з водоймами. Хтось читає книжку, хтось просто відпочиває, а хтось ловить рибку. І цієї рибкою можете стати ви.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Еротичний гороскоп на 14 вересня Діва

Робіть сьогодні все, що захочете і не смійте соромитися, це не найкраща риса в ліжку. Зовсім інша справа розкутість і відкритість.

Еротичний гороскоп на 14 вересня Терези

Не нехтуйте можливостями зайнятися сексом. Ніщо не буде бентежити вас: ні сторонні, ні пасивність партнера, ні сторонній шум.

Еротичний гороскоп на 14 вересня Скорпіон

Вам здасться, що все навколо вас якось неправильно, і ви захочете кращого відношення до себе, яке з вашим партнером сьогодні точно не вийде.

Еротичний гороскоп на 14 вересня Стрілець

Астрологи рекомендують сьогодні поклеїти дурня в ліжку. А якщо зможете це зробити ще й під час сексу, то день буде просто відмінним.

Еротичний гороскоп на 14 вересня Козеріг

Сьогодні ваш партнер буде постійно шукати відповіді на запитання, чому ви дієте саме так, і буде копатися у вашій підсвідомості. Не найприємніше для вас заняття.

Еротичний гороскоп на 14 вересня Водолій

Водоліїв сьогодні хлібом не годуй, дай пообніматися, причому пригорнутися ви готові будете до кожного, до кого маєте хоч невелику симпатію.

Еротичний гороскоп на 14 вересня Риби

Сьогодні вам з пасивної ролі потрібно перейти в роль лідера. Не бійтеся, що нічого не вийде, зірки допоможуть вам, але всьому є межа.