Меми - це саме те, що дозволяє дізнатися побільше про світ навколо і при цьому добре посміятися. Ми зібрали для вас найактуальніші меми на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
Зірки зійшлися: цим знакам Зодіаку червень принесе здійснення найзаповітніших мрій Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом Банки посилять обмеження грошових переказів: навіть дрібні платежі доведеться пояснювати Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому
Показати ще

Вбивці Скрипалів

13 вересня видання RT опублікувало інтерв'ю росіян Олександра Петрова та Руслана Боширова, яких британська власта назвала підозрюваними в отруєнні сім'ї Скрипалів. У користувачів з'явилося багато запитань до цих сумнівних особистостей, що породило сотні мемів.

Одне із найдивниших тверджень — вони поїхали в Солсбері не для того, щоб отруїти Скрипалів, а заради "знаменитого кафедрального собору зі 123-метровим шпилем і годинником". Коментатори помітили, що таке маленький містечко дивне місце для туризму.

"Забудьте Біг Бен, забудьте Букінгемський палац. Забудьте Стоунхедж. Собор у Солсбері — те, що я буду пропонувати всім, хто запитає, що подивитися в Англії".

Презентація Apple

Напередодні компанія Apple презентувала свої нові продукти. Таку подія користувачі просто не могли пропустити повз і почали створювати меми.

Нагадаємо, анекдоти на 6 вересня продовжать життя вам і всім навколо.

Як повідомляв "Знай.ua", анекдоти на 9 вересня додадуть фарб в похмурий осінній день.

Також "Знай.ua" писав, що анекдоти на 8 вересня зроблять ваш вихідний ще крутіше.