Група американських психологів провела серію досліджень, у ході яких зуміла з'ясувати, які чоловіки найбільше збуджують у ліжку жінку. Виявилося, що успішності і багатства, всупереч популярним жартам, недостатньо, аби викликати статевий потяг. Сексуально жінку приваблює не дорогий автомобіль, а зовнішність. Справа тут не в загальноприйнятих модних стандартах, які нам показують на обкладинках глянцю, а схожість з батьком або близьким родичем жінки.

Видання Psyсhology Тодай пише, що в процесі ідентифікації головну роль грає ген гістосумісності: жінка завжди підсвідомо обере такого чоловіка, оскільки на рівні інтуїції вважатиме, що від такого партнера більше шансів народити здорову дитину.

Дослідники вважають, що найчастіше жінка не має "сильних" генів, які є необхідною умовою для здорового потомства, а тому намагається отримати їх від свого чоловіка. До речі, якщо стосунки замішані тільки на статевому потязі, після народження дитини жінка перестане так сильно збуджуватися при вигляді партнера.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Крім того, фахівці з'ясували, що жінки мають більш гнучкий, ніж чоловіки, сексуальний потяг: тобто вони одночасно можуть жадати відразу декількох партнерів, за типажем і характером не схожих один на одного.

Що відбувається з нашими емоціями

Психологи розповіли, чому навіть після найпристраснішого і тривалого сексу може виникнути почуття спустошення, болю і самотності, що супроводжується сльозами. Це стосується як жінок, так і чоловіків. Нещодавно вченим все-таки вдалося розкрити природу даного феномена.

Нагадаємо, астрологи назвали найбільш несумісні пари за знаком Зодіаку.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", присхологи назвали 10 етапів зближення у стосунках.

Також портал "Знай.uа" писав, фахівці виділили 10 основних справжніх причин відмови жінок від інтиму.