Ранні підйоми сприяють успішності і змінам у житті. І це доводять безліч зірок своїм прикладом. Повідомляє Clutch.

Коли людина присвячує ранкові години важливим аспектам свого буття, то на цьому терені її чекають перемоги. Ми зробили добірку знаменитостей, які прокидаються в 5 ранку і раніше, щоб зайнятися фізичної активнстью.

Дженніфер Еністон

Зазвичай популярна актриса прокидається між 4.30 і 5.00. Її ранок починається за всіма канонами здорового способу життя, зі склянки води з лимоном.
Ранні підйоми дозволяють Еністон займатися улюбленими ритуалами з користю для свого організму.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вона обов'язково медитує, вкушає корисний сніданок, а після цього тренується під керівництвом персонального тренера (стретчинг і йога). Але навіть цього навантаження для Дженніфер мало, тому вона вирушає в тренажерний зал.

Тепер розумієте чому у свої роки вона дасть фору будь-якій молодій актрисі.

Річард Брендсон

Щоб досягти таких вершин, як бізнесмен Річард Брендсон або хоча б наблизитися до його життя, потрібно прокидатися дуже рано. Власник авіакомпанії і островів стає не пізніше п'яти ранку, ось вже багато років. Свій ранок Брендсон присвячує власному тілу. Пробіжка, плавання, теніс або серфінг — звичні заняття Річарда.

Андреа Юнг

Андреа Юнг прокидається бадьорою в 5 ранку і минаючи всі відмовки йде тренуватися в зал. Керівник Avon Products встає рано, щоб приділити час своєму тілу. Таким чином вона заряджає себе енергією на весь день, адже з восьми ранку бізнес-леді вже повноцінно працює.

Мішель Обама

Коли Мішель Обама була чинною першою леді США, протягом дня їй було дуже складно виділити час на тренування. У неї залишалося тільки ранок, підйом не пізніше 5.00. Мішель не раз повторювала в інтерв'ю, що якщо на початку дня в неї немає повноцінних занять фізичною активністю, то весь день вона почуває себе дуже погано.

Марк Уолберг

Цей актор побив всі рекорди щодо ранніх підйомів. Нещодавно зірка бойовиків здивував своїх шанувальником звісткою, що прокидається в 2.30 ранку чи ночі, для кого як. Розпорядок дня актора виглядає так: після пробудження він присвячує час молитві, потім першому сніданку, а після активно тренується 1 годину 35 хвилин. Після такого початку, Марк дуже активно проводить весь день. При цьому актор лягає спати рано, о 19.30 вже готується до сну.

Нагадаємо, як спалити денні калорії за лічені години за допомогою йоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці 7 звичок приведуть вас до ідеального тіла.

Також "Знай.uа" писав, 5 вправ, які замінять повноцінне тренування.