Меми не тільки можуть розсмішити, але і розповісти про те, що відбувається в світі на даний момент. Про теми, які підірвали інтернет і найпопулярніші меми читайте у нашій підбірці.

Кіт і копії

Не так давно іспаномовна користувачка Twitter під ніком anxwz опублікувала фотографію маленької дівчинки, яка намагається обвести по контуру живого кота, лежачого на аркуші паперу. Незважаючи на досить якісний оригінал, наявний у розпорядженні художниці, її малюнок вийшов дуже примітивним.

Твіт став дуже вірусним і набрав більше 350 тисяч ретвітів. Однак у реплаях під ним користувачі не розчулювалися котиком чи тим, як дівчинка малює кицьку, а стали звертати увагу на сам малюнок, який символізує неякісну копію незрівнянного оригіналу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Героїв мітингів проти пенсійної реформи у Росії розібрали на меми

В єдиний день голосування на мітингах проти пенсійної реформи, що пройшли по всій Росії, були не тільки масові затримання, але і свої герої і лиходії, що потрапили на занадто велику кількість епічних фото, щоб не стати героями мемів. Тут і лицар Олексій, який тільки вчиться грати в стратегії, і маленька дівчина з величезним поліцейським, що косплеїть «Чиполліно», і найщасливіший коп на Землі.

Королева Єлизавета II стала героїнею мемів

Користувачі мережі висміяли курйозний вихід королеви Єлизавети II. Тоді британський монарх здійснила поїздку на острів Англсі, в Уельсі. Саме там розташована військова база Королівських повітряних сил, де проходив службу принц Вільям. Проте погодні умови не зіпсували ідеальний образ Її Величності: королева намагалася утримати капелюх, забавно борючись з сильними поривами вітру.

З часу публікації фото пройшло 7 років, але знімок знову став популярним. Користувачі мережі зробили десятки мемів, від яких неможливо стримати сміх.