Зараз у мережі обговорюють три теми, які в мить стали мемами №1 серед користувачів. Знай.uа не міг втриматися і підібрав найкращі з них – дивіться далі у матеріалі.

Дід Гарольд у Києві

73-річний Андраш Арато, він же дід Гарольд, він же «Гарольд, що приховує біль», вперше приїхав з візитом до Києва. Так, ходячий мем відвідав дводенну конференцію TEDxKyiv 2018. На «ярмарку ідей», яка проходить у виставковому центрі АККО Інтернешнл, 9 вересня він стане одним із спікерів.

дід Гарольд

Як відомо, Арато прославився в 2014 році завдяки стоковим фотографіями. Причина інтернет-популярності «Гарольда» криється у виразі його обличчя: усмішка виглядає натягнутою, а в очах видно біль, гіркоту і жаль. Меми і стікери з його виразом обличчя є в арсеналі майже у кожного користувача соцмереж. Спочатку Андраш агресивно реагував на свою популярність, але тепер знімається в рекламі і подорожує.

дід Гарольд

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Меми про отруєння Скрипалів

У середу, 5 вересня, поліція Великобританії назвала імена громадян Росії, підозрюваних в отруєнні екс-агента Сергія Скрипаля і його дочки в Солсбері. Як з'ясувалося, що це громадяни Російської Федерації Олександр Петров і Руслан Боширов.

Після заяви британського прем'єр-міністра Терези Мей багато росіян скептично сміються і поширюють у соціальних мережах меми, присвячені агентам ГРУ Міноборони РФ.

меми про отруєння Скрипалів

Так, Петрова і Боширова користувачі мережі порівняли з героями фільму «Піжмурки», а також припустили, що в Британію на «спецзавдання» могли відправитися «хлопці з сусіднього двору».

Крім того, росіяни згадали і фільми іноземного виробництва. Наприклад, британську комедію «Черниці в бігах». Герої картини змушені ховатися в жіночому монастирі від мафії.

Ілон Маск з косяком

Користувачі мережі висміяли Ілона Маска, який вживав марихуану під час інтерв'ю Джо Рогану. На Reddit вони оголосили фотошоп-битву, в якій слід обробити зображення бізнесмена з косяком у руках. Юзери припускали, що саме так мільярдер може презентувати новий автомобіль марки Tesla.