Нумерологія - давня езотерична наука про числа. Наші предки використовували різноманітні ворожіння, щоб відкрити таємницю майбутнього. Люди, які звикли довіряти не магії, а фактам, її зневажають.

Але є і прихильники псевдонауки, які зтверджують, що навіть номер квартири має значення в долі людини.

Американська нумеролог Феліція Бендер розповіла, все що треба знати про номер вашої квартири. Завдяки нумерології, можна зрозуміти, чи підходить вам житло чи ні.

Бендер вважає, що номер квартири або будинку може надавати прямий вплив на життя тих, хто в них живе та навіть на характер чи звички.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Кожна адреса містить вібраційну матрицю, яка визначає характер будинку", - пише нумеролог в своїй статті.

Фахівці, дійсно, радять вибирати квартиру, керуючись іншими міркуваннями, наприклад важливий такий чинник, як репутація забудовника (якщо мова йде про новий дім). Головне - не надто захоплюватися, щоб в один день не виявити себе посеред вітальні з біолокаційною рамкою в руках.

В нумерології прийнято скорочувати великі числа до елементарних, однозначних. Кожна отримана цифра характеризує людину або інший об'єкт тим чи іншим чином. З номерами квартир і будинків - відбувається так само.

Щоб визначити "характер" житла, потрібно звести його номер до однозначного числа шляхом додавання всіх чисел. Наприклад, квартира №32 матиме характеристики житла №5 (3 + 2 = 5). Квартира №518 в розумінні нумерологів - це теж п'ятірка (5 + 1 + 8 = 14, 1 + 4 = 5).

Феліція Бендер зазначила, номер багатоквартирного будинку, а також вулиці або провулка значення не мають. Головне - номер квартири (або приватного будинку).

Якщо в номері є літери, наприклад - 216а, то числове значення літери потрібно додати до суми цифр. Експерт дає розшифровку тільки для латиниці:

1 - це A, J, S; 2 - B, K, T; 3 - C, L, U; 4 = D, M, V; 5 = E, N, W; 6 = F, O, X; 7 = G, P, Y; 8 = H, Q, Z; 9 = I, R.

Однозначно поганого номера для будинку або квартири, на щастя, не існує. Цифра просто визначає ті чи інші характеристики житла.

Будинок №1 - це, за версією Бендер, місце, де відбувається становлення незалежності. Людина, що живе тут буде почувати себе відмінно, якщо в пріоритеті - кар'єра і особистий розвиток. Він або вона не боїться самотності. Але людям сімейним, які потребують затишку і спокою, цей номер не підійде.

Будинок №2 - цей номер ідеально підійде для сімейних пар, і неважливо з дітьми або без, для кращих друзів, що вважають за краще жити разом.

В нумерології є так звані панівні числа - це 11 і 22, які не скорочуються до однозначних. Якщо мова йде про будинок №22, то все складніше. В його стінах відмінно себе будуть почувати письменники, архітектори і ті, хто багато працює для поліпшення життя оточуючих.

Господар будинку №11, вважає нумеролог, неймовірно досягне успіху в будь-якому починанні, але особливо в духовному розвитку, - за умови, що буде допомагати іншим. Нумеролог називає житло з таким номером "будинком освіти".

Будинок №3 - місце, де не вщухає сміх. Її жителі сповнені оптимізму і енергії. Тут добре спілкуватися з іншими, займатися творчістю. Одинакам такий будинок не підходить. Також він поганий для тих, хто любить гроші, - у мешканців вони ніби витікають крізь пальці.

Будинок №4 - для тих, хто вибирає безпеку і стабільність. Сім'я, розвиток бізнесу-тут все це вийде. Ключове слово - консерватизм. Не підійде веселунам і волелюбним.

Будинок №5 - нумеролог радить не забувати про самодисципліну, інакше п'ятірка і її жителі можуть просто вийти з-під контролю. Цей номер для вечірок, веселощів, пригод. Не підійде тим, хто шукає спокою. Якщо в планах створення сім'ї і будівництво світлого і стабільного майбутнього, то жити тут не варто.

"П'ять - число надмірностей, тому ви, як і ваші гості, можете зловживати алкоголем, наркотиками, занадто багато є", - стверджує Феліція Бендер.

Будинок №6 - в ній добре сім'ям з дітьми. Живуть відчувають себе захищеними. Мінус - господарі можуть відчувати дискомфорт від надмірного почуття відповідальності за оточуючих і страждати від власного перфекціонізму.

Будинок №7 - це місце для самопізнання і споглядання. Ідеальний для тих, хто перебуває в духовному пошуку, поганий для бажаючих будувати кар'єру і заробляти гроші. Тут уживуться письменники, вчені, викладачі. Ідеальний для тих, хто не боїться самотності.

Будинок №8- улюблене число китайців. У пріоритеті у господарів повинні бути гроші, інакше їм тут буде незатишно. Якщо говорити про будинок №8, то це місце для тих, хто прагне до максимального фінансового благополуччя і влади.

Будинок №9 - він підходить справжнім гуманістам, готовим мало не цілодобово працювати на оточуючих. Самовідданість, всепрощення, духовність і ніякого егоїзму.

Нагадаємо, вчені назвали найбільш проблемні жіночі імена.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прізвище чоловіка здатне повністю змінити долю жінки.

Також "Знай.uа" писав, остання цифра в даті народження розкриє таємницю вашого життя.