Еротичний гороскоп на 21 вересня Овен

Сьогодні ваш партнер поводиться в ліжку, ніби манекен, просто відсторонено і байдуже лежить. Але не потрібно сумніватися в собі або в його почуттях. Всьому є причина.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Телець

У вас сьогодні вийде зробити казку з ваших любовних відносин, і вона буде просто чарівною і дивовижною. Сподіваємося ви проявите досить фантазії.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Близнюки

Сьогодні обов'язок тягати з собою методи контрацепції ляже на ваші плечі. Партнер швидше за все надіявся на вас. Не забудьте прихопити з собою, щоб не зіпсувати вечір.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Рак

Перша половина дня обіцяє Ракам невдачі в любовному фронті, але вони легко це перенесуть. А ввечері доля підкине пару подарунків і сюрпризів.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Лев

Досить терзати себе, що ви щось робите не так, виглядаєте не так, ведете себе не так! Якщо ваш коханий захоче знайти собі когось на стороні, він це зробить. І справа зовсім не в вас.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Еротичний гороскоп на 21 вересня Діва

Сьогодні у вас з'являться цікаві думки з приводу ваших колег в офісі. Але зірки все ж радять дочекатися приходу додому, в деяких офісах все ж є камери.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Терези

Строгість і вишуканість сьогодні повинні бути присутніми у вашому одязі. Тому що всі ці рюшики і бантики тільки викличуть посмішку і сміх.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Скорпіон

Сьогодні ви помітите, що у вас з'явилося пара сантиметрів на талії і трохи засмутитеся. Але поки вони не перетворяться на пару десятків сантиметрів, ваша сексуальність не під загрозою.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Стрілець

Не треба нікому нічого доводити, як би ви не розпиналися про свою незрівнянність в ліжку, якщо вам не вірять, то й не повірять.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Козеріг

Сьогодні ви побачите предмет ваших зітхань в зовсім несподіваному місці. І закінчиться ця зустріч просто приголомшливо. Хоча, можливо, це всього лише сон у вас такий.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Водолій

Ви так і намагаєтеся уникнути виконання подружнього обов'язку, придумуєте цілі сценарії і розробляєте ходи. І швидше за все будете використовувати найбрудніші методи.

Еротичний гороскоп на 21 вересня Риби

Ваш організм вимагає заряду позитивних емоцій. Тому лікар повинен прописати вам не шоколадку або антидепресанти, а хороший і тривалий секс.