Астрологи назвали найбільш ревниві знаки Зодіаку, які можуть вивести своїми істериками і драмами навіть найспокійнішого партнера. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Овен

Овен — один з найбільш ревнивих знаків Зодіаку. Він може дуже довго не відпускати колишніх партнерів, цікавлячись їх новими відносинами. Причому ревнощами цього знака Зодіаку править егоїзм — Овен не любить і не хоче чимось ділиться, тому йому не подобається, що його колишня половинка щаслива з кимось іншим.

Однак, спалахи ревнощів розпалюють в Овні інтерес до нового партнера. Тут можна пограти з ним в гру, але варто пам'ятати, що поведінка Овна пов'язано зі страхом перед болем від зради. Якщо обдурити Овна, то не можна розраховувати на його прощення.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Рак

Почуття власності, прихильності і навіть емоційна залежність постійно змушують Рака відчувати страшні ревнощі. Від інших знаків Зодіаку Рак відрізняється тим, що ніколи не витягне свої ревнощі назовні. Його постійно мучать страхи і невпевненість у стосунках.

Раки часто вибирають партнерів, яким почуття ревнощів чуже, так як самі вони бажають отримати свободу, сам же партнер Рака повинен приготуватися до емоційних гойдалок. І так, представник знака Зодіаку Рак буде тільки з тим, хто не дасть найменшого приводу сумніватися в ньому.

Скорпіон

Скорпіон — найревнивіший знак Зодіаку. Вони можуть ревнувати буквально до кожного стовпа. Скорпіони чекають від партнера повної свободи, але самі її надати не можуть.

Проте, все не так уже й погано, адже Скорпіони - найвідданіші партнери. Вони готові бути зі своїм партнером незважаючи ні на що і чекають того ж у відповідь.

Партнер Скорпіона повинен зрозуміти і прийняти таку поведінку, а спалахи ревнощів гасити своєю увагою. Скорпіонші ніколи не пробачать найменшу інтрижку.

Нагадаємо, астрологи назвали найнесумісніші пари за знаком Зодіаку.

Як повідомляв Знай.ua, астрологи назвали знаки Зодіаку, які здатні навести порчу.

Також Знай.ua писав, астрологи назвали найскладніші знаки Зодіаку серед чоловіків.