В Канаді єнот пробрався в будинок місцевої жительки і з'їв усі її запаси хліба. Про це повідомляє CTV News.

Інцидент, який спочатку сильно налякав жінку, відбувся в Торонто. Причому їй навіть вдалося зняти все, що відбувалося, на відео.

Жінка застала пухнастого зловмисника безпосередньо на місці злочину. Однак їй не вдалося домовитися з крадієм.

Мешканка Торонто спробувала мирно домовитися з енотом і просила його покинути будинок. Замість цього єнот сховався за кухонною технікою, де без жодних докорів сумління почав доїдати награбованих хліб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нахабний пухнастий злодій втік з дому тільки тоді, коли в ньому не залишилося ні крихти.

Раніше повідомлялося, що небезпечна битва єнота і рисі закінчилася тріумфальною перемогою першого.

Мешканка штату Флорида Ерін Ерс зняла епічну битву самки єнота, яка захищаючи власний дітей вступила в бій проти небезпечної рисі.

Зараз вже відомо, що жінка випадково помітила двох тварин, які зустрілися поглядами поблизу лісу. Вже потім вона побачила, що це був єнот і небезпечний хижак.

Спочатку звірі просто дивилися один на одного. Потім почалася справжня бійка не на життя, а на смерть. Хоробра енотиха побилася з риссю і прогнала її подалі від своїх дитинчат.

Крім того, жінка повідомила, що у самки єнота поблизу двору знаходилося житло її дитинчат і коли вона помітила рись відразу ж стала на захист своїх дітей і дати моментальну відсіч. В результаті важкої сутички, рись була змушена ганебно тікати у глибини лісу.

Нагадаємо, маленький пухнастик показав небезпечного хижака, хто в лісі господар. Небезпечна битва єнота і рисі закінчилася триумвальною перемогою першого.

Як повідомляв "Знай. ua", стадо корів стовпилося біля калюжі. Чоловік підійшов ближче і не повірив своїм очам.

"Знай. ua" писав, що вчені нагодували восьминога наркотиками, і ось що з цього вийшло.