В Канаді єнот пробрався в будинок місцевої жительки і з'їв усі її запаси хліба. Про це повідомляє CTV News.

Інцидент, який спочатку сильно налякав жінку, відбувся в Торонто. Причому їй навіть вдалося зняти все, що відбувалося, на відео.

Жінка застала пухнастого зловмисника безпосередньо на місці злочину. Однак їй не вдалося домовитися з крадієм.

Мешканка Торонто спробувала мирно домовитися з енотом і просила його покинути будинок. Замість цього єнот сховався за кухонною технікою, де без жодних докорів сумління почав доїдати награбованих хліб.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нахабний пухнастий злодій втік з дому тільки тоді, коли в ньому не залишилося ні крихти.

Раніше повідомлялося, що небезпечна битва єнота і рисі закінчилася тріумфальною перемогою першого.

Мешканка штату Флорида Ерін Ерс зняла епічну битву самки єнота, яка захищаючи власний дітей вступила в бій проти небезпечної рисі.

Зараз вже відомо, що жінка випадково помітила двох тварин, які зустрілися поглядами поблизу лісу. Вже потім вона побачила, що це був єнот і небезпечний хижак.

Спочатку звірі просто дивилися один на одного. Потім почалася справжня бійка не на життя, а на смерть. Хоробра енотиха побилася з риссю і прогнала її подалі від своїх дитинчат.

Крім того, жінка повідомила, що у самки єнота поблизу двору знаходилося житло її дитинчат і коли вона помітила рись відразу ж стала на захист своїх дітей і дати моментальну відсіч. В результаті важкої сутички, рись була змушена ганебно тікати у глибини лісу.

Нагадаємо, маленький пухнастик показав небезпечного хижака, хто в лісі господар. Небезпечна битва єнота і рисі закінчилася триумвальною перемогою першого.

Як повідомляв "Знай. ua", стадо корів стовпилося біля калюжі. Чоловік підійшов ближче і не повірив своїм очам.

"Знай. ua" писав, що вчені нагодували восьминога наркотиками, і ось що з цього вийшло.