Рита Дакота переживає важкі часи - вона дізналася про зради коханого чоловіка, і її сімейна ідилія була порушена.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Варто відзначити, що вже більше місяця співачка ділиться з прихильниками подробиціями свого сімейного життя зі співаком Владом Соколовським.

Проте шанувальникам співака залашалось лише чекати, коли слово візьме він, адже Соколовський вважав за краще відмовчатись та навіть закрив можливість прихильників коментувати його пости у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте зовсім нещодавно співак розмістив свій чорно-білий знімок, під яким розповів деякі подробиці шлюборозлучного процесу і висловився про те, що трапилося. Його мовчання дозволило йому розчути все до дрібниць і побачити всю картину більш об'єктивно.

Так, на своїй стонці у соціальній мережі він опублікував відповідний пост, де у доволі романтичній манері пояснив своє подальше життя.

"Не хотілося що-небудь говорити, поки не були закінчені важливі юридичні тонкощі. Я пішов на всі умови колишньої дружини. Питання закрито і пора йти далі. Я дуже люблю свою дочку, завжди буду поряд і зроблю все, щоб вона була щаслива. Я завжди буду по-людськи любити Риту, тому що вона назавжди близька мені людина і мати моєї дитини", - написав у мікроблозі Соколовський.

Влад зізнався, що його глобальна помилка дала йому серйозний урок і висновки на майбутнє він зробив. Виконавець обіцяв радувати фоловерів новими піснями, через які він буде розповідати про свої переживання.

Разом з тим варто відзначити, що у мережі не вщухає скандал навколо розлучення відомої співачки Рити Дакоти з чоловіком Владом Соколовським. Причиною стало розгульне життя Влада та його численні зради.

Нещодавно Рита Дакота заявила, що йде від Влада Соколовського після двох років шлюбу через його численних зрад.

"З величезною гіркотою і болем в серці повідомляю, що ми з Владом Соколовським розлучаємося. Виявилося, що Влад зраджував мені протягом усіх наших відносин, зраджував мені, коли ми одружилися і вінчалися, зраджував, коли я була вагітна, зраджував з перших днів життя Мії, зраджував аж до моменту, коли я дізналася про це. Це були десятки "дівчат", багатьох з них я знаю особисто, багато хто з них були моїми "приятельками", гостями у моєму будинку", - повідомила співачка в своєму Instagram.

Розлучення Дакоти і Соколовського: Причини, деталі і наслідки розлучення

Нагадаємо, невірний Соколовський пустився берега.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі з'явилися подробиці розлучення Шнурова і Матильди.

Також "Знай.ua" писав, зіркові пари, які проміняли шлюб на чуже ліжко.