Меми не тільки можуть розсмішити, але і розповісти про те, що відбувається в світі на даний момент. Про теми, які підірвали інтернет і найпопулярніші меми читайте у підбірці від Знай.uа.

Власників Xiaomi порівнюють з безхатьками

Не так давно користувачі мережі почали порівнювати з безхатьками власників смартфонів китайської компанії Xiaomi. Як відомо, їх пристрої досить дешеві, тому деякі юзери називають їх власників безхатьками і нищебродами.

Власники смартфонів цієї марки пояснюють, що це якісна техніка за розумні гроші, але не всі готові до них прислухатися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Крім того, Xiaomi часто критикують за копіювання технологій та дизайну інших компаній, перш за все американської компанії Apple.

У цих мемах явно спостерігаються ознаки замовної рекламної кампанії, але люди підхопили цю тему, стали поширювати і створювати жарти про безхатьків.

Нескладний пост Леді Гаги згадали через шість років

У вересні користувачі соцмережі Twitter «воскресили» дивний пост Леді Гаги шестирічної давності і перетворили його на мем. Мікроблогери визнали нескладне висловлювання співачки, що складається з випадкових букв, цифр та інших символів, гідною відповіддю на всі випадки життя.

Через шість років користувачі Twitter визнали реакцію Гаги універсальною і пофантазували про те, на які ще події можна реагувати таким чином:

«Я їду по новій і вселяючій жах кільцевій розв'язці і розумію, що я в неправильній смузі».

«Ваш пароль повинен містити хоча б одну рядкову букву».

«Хей, який у тебе код для друзів у Nintendo?»

«У 2020: One Direction повернулися.
Я: ... ».

Уточнимо, що запис у Twitter-акаунті Гаги з'явився в листопаді 2012 року. Таким чином співачка прокоментувала перемогу Барака Обами на президентських виборах у США.