Переможниця конкурсу "Міс Україна 2018", 23-річна киянка Вероніка Дідусенко хоче витратити призові 300 тисяч на підтримку математично обдарованих дітей. Про це повідомляє Telegraf.

Дівчина є куратором благодійного проекту "Маленькі Енштейни".

"Цей проект був запущений, коли мене вже відібрали у 50-ку учасниць конкурсу. Тоді це був поштовх, щоб зібрати команду і почати реалізовувати мою ідею", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Зараз ми розроблятимемо тестування для математично обдарованих дітей, які в зв'язку з життєвими обставинами не можуть отримати підтримку своєму дару від дорослих. Це зараз найважливіше і потребує вкладення", - вважає Дідусенко.

Крім того, вона розповіла, що поняття не мала про розмір виграної суми.

"Уявляєте, я дізналася суму призу, лише коли приїхала додому і мені друзі сказали, що було написано на сертифікаті. А до цього поняття не мала, яка сума", - додала Дідусенко.

У Києві 20 вересня обрали найкрасивішу дівчину України. За титул боролися 25 учасниць. Міс Україна отримала заповітну корону і путівку на світовий конкурс краси.

Титул "Міс Україна 2018" отримала дівчина з Київської області Вероніка Дідусенко. Саме вона представить нашу країну на конкурсі краси - "Міс Світу", який 6 грудня пройде в Китаї на острові Хайнань.

23-річна Вероніка закінчила університет імені Шевченка за спеціальністю математика. Але незважаючи на таку серйозну професію, дівчина реалізувала себе як модель.

Нагадаємо, фінал конкурсу відкрив Монатік під пісню "Танцюй". Крім того, у великому музичному шоу брали участь Dzidzio, NK, Kazka, Alekseev, Lucky4 і Неангели.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Слава Камінська відібрала корону у переможниці "Міс Україна".

Також портал "Знай.uа" писав, що Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.