Еротичний гороскоп на 24 вересня ОВЕН

24 вересня зірки рекомендують Овнам одягтися як-небудь по-святковому. Вся справа в тому, що за вашим повсякденним стилем потенційні партнери перестали вас помічати.

Еротичний гороскоп на 24 вересня ТЕЛЕЦЬ

В цей день Тельці можуть відкласти свою пристрасть в довгий ящик, так як сюрпризи з боку коханого малоймовірні. Хіба що неприємні, але вони зникнуть з закінченням дня.

Еротичний гороскоп на 24 вересня БЛИЗНЮКИ

Астрологи радять Близнюкам влаштувати партнеру еротичну гру, головним героєм якої виступить... мандарин. Все це може вас обох дуже і дуже збудити!

Еротичний гороскоп на 24 вересня РАК

В цей день Раки досягнуть успіху в досягненні своїх цілей зваблення протилежної статі. Ви будете оповиті невагомими таємницями і загадковими покривами.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Еротичний гороскоп на 24 вересня ЛЕВ

Зірки не виключають для Левів дивні збіги і невипадкові випадковості у цей день. Також у вашому інтимно-любовному житті незабаром станеться щось дуже приємне.

Еротичний гороскоп на 24 вересня ДІВА

В цей день ревнощі Дів зіграють злий жарт із сексуальними стосунками. З одного боку, вони розпалять ще більшу пристрасть, а з іншого – начисто позбавлять довіри до партнера.

Еротичний гороскоп на 24 вересня ТЕРЕЗИ

Зірки радять Терезам в цей день приміряти образ «справжньої білявки». Можна охати і ахати з приводу і без, а також бігати поправляти «губки» і пудрити носика. Шанувальники будуть у захваті.

Еротичний гороскоп на 24 вересня СКОРПІОН

В цей день Скорпіонам не рекомендується акцентувати під час любовних ігор увагу партнера на почуттях. Він і так здогадається про них за вашим вибором ласк і поз.

Еротичний гороскоп на 24 вересня СТРІЛЕЦЬ

24 вересня Стрільці будуть всіляко перешкоджати партнеру, який хоче зробити приємний сюрприз. Втім, ваші підступні плани не реалізуються, і сюрприз буде зроблено.

Еротичний гороскоп на 24 вересня КОЗЕРІГ

В цей день Козероги будуть чинити так, як вважають за потрібне, незважаючи на всі вказівки, попередження та поради зірок. А вони хочуть отримати свою вигоду від відносин.

Еротичний гороскоп на 24 вересня ВОДОЛІЙ

Водоліям у цей день рекомендується відвідати своїх неодружених друзів, адже їм є чим похвалитися. Тільки не розповідайте їм, що не так давно вас кинув партнер.

Еротичний гороскоп на 24 вересня РИБИ

Цей день дуже сприятливий для поєднання сексуальності і творчості. Замість звичних ласк і поцілунків виконайте те ж саме, тільки під приводом створення шедевра живопису.