Що не можна робити

Постарайтеся бути більш обережними і обачними сьогодні, тому що цей день вважається днем крадіжок, втрат і обманів. Не вірте навіть близьким і друзям. Просто попросіть їх повторити все завтра. А сьогодні будьте насторожі.

Також в цей день краще відкласти одруження і заручини. День вважається невдалим для будь-якої реєстрації пари. Не кажіть нікому, навіть якщо почали просто зустрічатися з кимось. Відносини можуть не заладитися.

Ще сьогодні не можна проводити ніякі ритуали, які пов'язані з дзеркалами.

Що потрібно робити

Зате день відмінно підходить для прибирання будинку, особливо генерального. Працювати можна. А також для позбавлення від нав'язливих старих і болісних думок. Ви можете стати новою людиною. До речі, очистіть і своє тіло: відвідайте сауну, масажиста і косметолога.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Якщо ви народилися сьогодні, то за повір'ям проживете довге і плідне життя. Крім того, у вас буде спокійна вдача, і ви будете вміти втішати людей словами. Ваш камінь-талісман - малахіт.

Сьогодні можна провести кілька ритуалів, пов'язаних з ріпою.
Щоб відновити гармонію в сім'ї потрібно розрізати ріпу навпіл і змастити розріз медом, потім половинки скласти. Потім через три години потрібно сісти зі своїм коханим за стіл і кожному з'їсти по половині ріпи.

Також вважається, що ріпа захищає від зурочення і нею можна перевіряти будинок на наявність порчі. Потрібно розрізати ріпу і залишити половинку біля вхідних дверей на ніч. А вранці подивитися: якщо колір не змінився - все чисто, якщо ріпа потемніла - пора очищати будинок від злих сил.

Також можна позбутися від настирливого залицяльника. Перед ним потрібно просто поставити блюдо з ріпою. І він відразу ж відчепиться.