У мережі з'явився трейлер нової частини франшизи "Люди X". Спочатку фільм "Люди Ікс: Темний Фенікс", четверта частина оновленої супергеройської франшизи, повинен був з'явитися в кінотеатрах в листопаді цього року – але замість цього у зв'язку з перенесенням дати прем'єри ми лише зараз отримали перший трейлер картини.

Дія "Темного Фенікса" розгорнеться в 1992 році, майже через десятиліття після "Апокаліпсису": тепер Люди Ікс – національні герої, які відправляються на все більш ризиковані місії. Під час однієї з таких місій Джин Грей втрачає контроль над своїми здібностями і випускає на свободу Фенікса, стаючи загрозою для себе і всіх навколишніх.

До своїх ролей в "Темному Феніксі" повернуться зірки франшизи Джеймс Макевой, Майкл Фассбендер, Дженніфер Лоуренс, Ніколас Холт. У центрі ж сюжету виявиться Джин Грей / Фенікс – героїня зірки "Ігри престолів" Софі Тернер, яка дебютувала у всесвіті "Людей Ікс" в "Апокаліпсисі".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Люди Ікс: Темний Фенікс" стане, за чутками, останнім фільмом франшизи для поточного акторського складу: в результаті операції Fox і Disney всі права на супергероїв повернуться до Marvel, і цілком імовірно, що нас чекає рекастинг Людей Ікс з подальшою їх появою вже в кіновсесвіті MCU.

Нагадаємо, в мережі опублікували офіційний трейлер художнього фільму "Донбас" режисера Сергія Лозниці – саме ця стрічка представляла нашу країну на врученні престижної міжнародної премії "Оскар-2019". Як відомо, в широкому прокаті в Україні картина вийде 18 жовтня.

Сценарій фільму заснований на документальних матеріалах і розповідає про події, які відбувалися на сході України. В центрі уваги - люди, які змушені пристосовуватися до життя в умовах, коли розпадаються інститути влади, сімейні і професійні зв'язки, коли речі перестають називатися своїми іменами.

Нагадаємо, з'явився трейлер фільму "Донбас", який завоював серця критиків в Каннах.

Раніше Знай.uа повідомляв, що режисер легендарного "Доктора Хауса" зніме бойовик по коміксу Marvel.

Знай.uа повідомляв, що зірка "Людей ікс" пропала без вісті.