1. Вивчіть свої схильності до тратам. Ваше рішення що-небудь придбати засноване на вашому думці або прийнято завдяки рекламі? Не потрапляйте під вплив ідеології споживання та манії тринькати гроші.

2. Залишайтеся вдома. Якщо вам не потрібно робити покупки, не ходіть по магазинах, просто тому що вам нудно. Не перетворюйте походи по магазинах у розвага або приємне заняття. Знайдіть інші розваги чи хобі, а якщо вам самотньо, то запросіть до себе людей або організуйте групу для того, щоб разом грати в ігри. Ігри є хорошою альтернативою спілкуванню, і "походи по магазинах" у рольових іграх з уявними грошима, виграними під час виконання завдання, можуть задовольнити вас більше, ніж справжній похід по магазинах.

3. Залиште гроші вдома. Найлегший спосіб нічого не купувати – це просто не брати гроші, чеки, платіжні або кредитні картки з собою, коли ви виходите з дому. Візьміть з собою лише невелику суму грошей на крайній випадок.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

4. Уникайте пластикових карт. Спробуйте покласти свою пластикову карту в контейнер з водою і заморозити її. Таким чином, ви зможете скористатися їй на канікулах або в надзвичайних обставинах, а не просто для того, щоб купувати речі. А ще краще буде віддати її на зберігання родичу, якому ви довіряєте.

5. Купуйте старе. Якщо ви дійсно в чомусь потребуєте і не здатні викинути, взяти в позику чи знайти це, сходіть в комісіонку і купіть цю річ за безцінь. Електронні аукціони та дворові розпродажі також непогані, хоча там все ж буде присутня спокуса купити "речі", які насправді не потрібні.

Нагадаємо, що астрологи назвали 4 знака Зодіаку, які часто можуть не виправдовувати жіночих очікувань. Вся справа в тому, що чоловіки цих знаків Зодіаку відрізняються великою кількістю слабкостей, ніж інші.

Як повідомляв портал Знай.uа, характер жінки безпосередньо залежить від її знака Зодіаку. А ще більше від знаку Зодіаку залежить, чи зможе вона досягти свого і наполягти на своїй точці зору. Астрологи розповіли, що існує п'ять жіночих знаків Зодіаку, які завжди досягають того, чого вони хочуть.

Також портал Знай.uа писав, що астрологи упевнені, що тривалість життя людини безпосередньо залежить від того, під якою зіркою він народився. Адже ще здавна люди були впевнені, що на їх здоров'я впливають саме небесні світила, а тривалість і доля вже наперед закладена творцем.