Еротичний гороскоп на 29 вересня Овен

Сьогодні вас найбільше заводять спогади про грубий секс, який раніше був у вашому житті. Може варто розповісти про це партнеру, щоб він хоч іноді влаштовував вам бурю?

Еротичний гороскоп на 29 вересня Телець

Не забувайте, ваш партнер - не телепат, і не може з півслова зрозуміти всі ваші бажання і фантазії. Хочете чогось конкретного? Говоріть прямо.

Еротичний гороскоп на 29 вересня Близнюки

Сьогодні вам дуже пасуює образ скромниці, але рухи краще зробити розкутішими. А ще залишити невелику ділянку тіла відкритою.

Еротичний гороскоп на 29 вересня Рак

Тепла ненав'язлива музика, м'який плед, світло нічника або свічки. Не поспішайте, час у вас є. Повністю насолодіться цим моментом з коханою людиною.

Еротичний гороскоп на 29 вересня Лев

Сьогодні ваш партнер потребує додаткової дози ваших старань. Вам точно потрібно придумати якусь плату за понаднормові, а то аж надто часто йому потрібно більше, ніж вам.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 29 вересня Діва

Більшість осіб протилежної статі сьогодні не вважатимуть вас привабливими. Можливо ви втратили смак до життя? Тоді терміново потрібно йти розважатися і радувати себе солодощами.

Еротичний гороскоп на 29 вересня Терези

Сьогодні ваша головна зброя - інтелект. Швидше за все самий жаркий секс у вас буде після палкої дискусії на тему близьку партнеру, в якій ви теж блискучі. А щоб зовсім обеззброїти противника, надіньте окуляри.

Еротичний гороскоп на 29 вересня Скорпіон

Сьогодні вас насправді не цікавить якийсь конкретний чоловік, а скоріше образ, який ви собі намалювали. Але поки це не проблема, так що продовжуйте уявляти.

Еротичний гороскоп на 29 вересня Стрілець

Сьогодні ви вже не так хочете йти в сексуальну пригоду, на відміну від вашого партнера. Спробуйте піддатися йому, може ваш апетит прийде під час їжі.

Еротичний гороскоп на 29 вересня Козеріг

Сьогодні ви будете трохи уразливі під час сексу, в тому плані, що можете сказанути зайвого в пориві пристрасті. Будьте обережнішими і стежте за язиком.

Еротичний гороскоп на 29 вересня Водолій

Сьогодні вам потрібно буде вибрати: бути хорошим і милим, або пристрасним коханцем. Саме сьогодні поєднати це не вийде.

Еротичний гороскоп на 29 вересня Риби

Частіше грайте з вашим партнером в перевтілення. Можливо у нього навіть є хтось на прикметі, кого б ви могли зіграти. Головне підібрати костюм.