Світ побачив трейлер комедії "Dzidzio Перший раз" популярного виконавця Михайла Хоми. Відео з'явилося на офіційному YouTube-каналі виконавця.

За сюжетом головний герой, якого грає Дзідзьо, зібрався до своєї мами в Португалії, яка вже знайшла йому дівчину Зоряну. Однак, герой запізнюється на літак і разгнівана мати відправляє його до діда в село. Там він зустрічає свого друга Павука і дівчину на ім'я Квітка. Однак, через свої таємниці головний герой не може побудувати з дівчиною романтичні стосунки.

Михайло Хома, він же Дзідзьо, виступив автором ідеї, одним з режисерів, а також виконавцем головної ролі. Другим режисером виступив Тарас Дронь. Головні ролі у комедії зіграли Сергій Либа (Бодя Павук), Ганна Тихомирова (Квітка).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зйомки фільму проходили у Львівській області, в рідному селі Михайла Бортники Жидачівського району.

Раніше повідомлялося, що соліст української групи DZIDZIO Михайло Хома (Дзідзьо), який нещодавно став хрещеним татом, показав шанувальникам свою маму.

Фото з рідною людиною артист оприлюднив у своєму Instagram.

"Моя матуся. Прилетіла з Португалії на зйомку супер-фільму", - підписав він зворушливий кадр.

Як відомо, Галина Янівна вже більше 15-ти років проживає в Португалії. Жінка відправилася на край європейського континенту в пошуках заробітку.

Шанувальники в коментарях залишили багато теплих слів. Вони відзначили, що рідні люди неймовірно схожі.

Нагадаємо, мама Дзідзьо вперше відвідала концерт сина в Україні і вийшла до нього на сцену.

Раніше Знай.ua повідомляв, в мережу потрапили фотографії, які не на жарт здивували шанувальників Дзідзьо і Олі Цибульській. На фото щаслива пара тримає на руках малюка. Як вдалося дізнатися пізніше, хлопчику вже 9 місяців і звати його Денис.

Також Знай.ua писав, фільм Ахтема Сеітаблаєва "Кіборги" став абсолютним українським рекордсменом вітчизняного прокату за весь період незалежності України.