Netflix готує технологію інтерактивного телебачення, яка дасть глядачам можливість впливати на сюжет і самим вибирати, чим закінчиться серіал. Таку інформацію повідомляє видання Bloomberg.

Першим серіалом, де буде застосована дана технологія, виявиться п'ятий сезон "Чорного дзеркала", як передають джерела.

Прем'єра нового сезону "Чорного дзеркала" передбачається в грудні 2018 року. Як відзначають інформатори, глядачі отримають можливість вплинути на сюжет одного з епізодів.

Уточнюється, що компанія "робить велику ставку на розвиток інтерактивного телебачення, щоб залучити нових підписників. "Поєднуючи воєдино елементи відеоігри і традиційне звичне телебачення, компанія може розрахувати формулу, яка буде застосована до необмеженої кількості серій", - зазначають у виданні.

Новий тип оповіді може зробити процес створення серіалів більш складним, так як технологія інтерактивної участі включає в себе написання більш довгого сценарію, враховуючи всі можливі сюжети, запропоновані на голосування глядача. Сценаристи і продюсери хочуть зрозуміти, як додаткові вимоги позначаться на оплаті їх послуг.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Представники Netflix поки що відмовляються давати які-небудь роз'яснення з даного питання.

Слід нагадати, що раніше компанія вже експериментувала з вибором сюжету в анімаційному дитячому шоу «Puss in Book». Глядачі отримували вибір, з ким буде боротися кіт у чоботях зі "Шрека", головний персонаж фільму.

Уточнимо, що "Чорне дзеркало" - сатиричний серіал-антиутопія, який присвячений впливу високих технологій на сучасне суспільство.

Нагадаємо, раніше стало відомо про вихід 5 нових серіалів, які заплановані на жовтень.

Також Знай.UA повідомляв, що в мережу був злитий трейлер фіналу серіалу "Картковий будиночок". У шостому сезоні ми не побачимо Кевіна Спейсі. Причиною стало звинувачення в сексуальних домаганнях.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що в мережі з'явився довгоочікуваний серіал "Маніяк" з Еммою Стоун.