Серіал "Маніяк" з Еммою Стоун, Джоной Хіллом, Біллі Магнуссеном і Джастіном Теру вже стартував на Netflix, а зоряна четвірка, тим часом, зібралася на червоній доріжці прем'єри серіалу в Нью-Йорку. Емма Стоун, Джона Хілл і Джастін Теру на прем'єрі серіалу "Маніяк" в Нью-Йорку.

"Маніяк", всі 10 серій якого вже доступні на Netflix, заробив досить значні 83% на Rotten Tomatoes і має всі шанси отримати продовження на другий сезон (хоча спочатку проект був заявлений як міні-серіал, практика показує, що в разі успіху це нікого не зупиняє). Режисер "Маніяка" Кері Фукунага, втім, вже заявив, що навіть у разі продовження не повернеться – цілком логічно, адже найближчим часом Фукунага буде зайнятий режисурою "Бонда 25".

За сюжетом дванадцять добровольців, в тому числі Оуен Мильгрім (Хілл) і Енні Ландсберг (Стоун), вирішили прийняти триденну участь у тестуванні нового фармацевтичного препарату Biotech, створеного лабораторією доктора Джеймсом Мантлереєм Neberdine Pharmaceutical. Лікар стверджує, що, прийнявши кілька таблеток, можна зцілити як фізичне, так і психічне відхилення.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Оуен, п'ятий син багатих нью-йоркських промисловців, все своє життя боровся зі спірним діагнозом шизофренія. Анні страждає від безцільного існування, постійно зациклена на розірваних стосунках зі своєю матір'ю і сестрою. Обіцянка нового, радикального виду лікування залучає їх до експерименту, який, як вони впевнені, без будь-яких ускладнень і побічних ефектів дозволить відразу вирішити всі їх проблеми назавжди.

Нагадаємо, США на 68-ці життя помер легендарний творець і продюсер культового серіалу "Альф" Тед Мамфорд. Двоюрідній брат зірки розповів, що продюсер пішов з життя ще 6 вересня.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Кіт Харінгтон натякнув, що фінал "Uри престолів" сподобається не всім. За словами актора, заключні епізоди культового серіалу виявляться вельми невтішними.

Також портал "Знай.uа" писав, що на зйомках серіалу про чекістів актора забили до смерті.