Володіючи різними характерами, знаки Зодіаку і старіють по-різному ...

Овен вважає за краще не помічати своїх років. Він живе одним моментом, намагаючись думати, що завтра взагалі ніколи не настане. Його бадьорість духу підтримує в ньому енергію молодості до самих старечих років.

Тельці люблять добре поїсти - іноді занадто добре - тому з віком вони зазвичай набирають чимало зайвої ваги. З роками вперті Тельці стають ще менш гнучкими - як психологічно, так і фізично. Однак вони мають гарну витривалістю, і навіть не дивлячись на хвороби будуть жити дуже і дуже довго.

Близнюки в юності намічають собі цілі і йдуть вперед, абсолютно не збираючись сповільнюватися з роками. Не сподівайтеся, що Близнюк прийде додому з роботи раніше, навіть в літньому віці ви не побачите їх відпочиваючими перед каміном. Їх кар'єрний зріст триває до самої пенсії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раки бувають двох видів: ті, хто ніколи не подорослішає, і ті, хто в старості любить піклуватися про всіх оточуючих, як Мати Тереза. Раку дуже хочеться, щоб ці навколишні поважали його "благородні сивини". З Раків виходять відмінні бабусі і дідусі, якими їх хоче бачити більшість дітей.

Леви за своєю природою поважні і поблажливі, що з роками буде проявлятися все сильніше. До старості це вже досвідчені, спокійні, величні і оброслі зайвим жирком особини. Їм все більше буде хотітися загальної поваги, авторитету і навіть поклоніння, а також бути зразком для наслідування.

Більшість Дів починають з віком все більш негативно ставитися до навколишнього світу, особливо якщо дозволять своїй схильності до зайвої критичності вийти з-під контролю. Вони люблять підтримувати себе в хорошій формі і доброму здоров'ї, тому старість зустрічають - як правило - підтягнутими леді і джентльменами, нехай і досить строгими, але розумними.

Терезів дуже турбує власна зовнішність, тому вони підуть на будь-які заходи, щоб якомога довше запобігти появі зморшок і зайвих кілограмів. Як правило, це їм вдається.

Скорпіони до старості стають представницькими і величними. Їм подобається думати про себе, як про філософів, які накопичили з роками досить мудрості, і насправді це так і є. Але, на жаль, дуже часто люди похилого Скорпіони стають надто зацикленими на своїх ідеях і переконаннях.

Стрільці, як і Овни, всіма силами не хочуть думати про старість. Іноді настільки, що у них це перетворюється на нав'язливу ідею, і вони починають дошкуляти оточуючих питаннями про своє орієнтовний віці в надії отримати парочку компліментів.

Для Козерогів час тече як би в зворотну сторону. Козероги народжуються такими собі маленькими дідусями, не по роках серйозними, відповідальними і мудрими, але в міру дорослішання в їхньому характері додається все більше ребячливость, і до старості Козероги вже вчинені діти.

З роками ж Водолії стають все більш ексцентричними, перестають піклуватися про те, що про них думають оточуючі, і в 80 років все ще можуть носити досить зухвалий одяг.

Риби панічно бояться настання старості. І не стільки по відношенню до власної зовнішності, скільки тому, що ще стільки не зроблено, що не прожито, не виконано! Саме тому Риби люблять підбивати підсумки етапів свого життя, порівнювати баланси, підраховувати накопичення.

Нагадаємо, ці знаки Зодіаку можуть забути навіть голову.

Як повідомляв "Знай.ua", ці чоловіки по знаку Зодіаку найслабші.

Також "Знай.ua" писав, як вибрати подорож по знаку зодіаку.