Еротичний гороскоп на 3 жовтня Овен

Щоб вас не втягнули нові знайомі в якусь незрозумілу авантюру, краще почитайте «Декамерон». Безліч пікантних подробиць розфарбують ваше життя без поганих наслідків.

Еротичний гороскоп на 3 жовтня Телець

Скільки б сексу сьогодні не було, вам все одно буде недостатньо. Так що ви все одно заснете ображеними на партнера.

Еротичний гороскоп на 3 жовтня Близнюки

Щоб задовольнити всі сьогоднішні приховані бажання, вам треба бути обізнаним в новими людьми і не обманювати себе скромністю. Так ви отримаєте прекрасну романтичну пригоду замість незадоволеності.

Еротичний гороскоп на 3 жовтня Рак

Вас сьогодні чекає скандал з коханим в найяскравіших традиціях італійської сім'ї, з розбитими тарілками і жарким сексом серед них, після примирення, звичайно ж.

Еротичний гороскоп на 3 жовтня Лев

Найбільше пікантності ви отримаєте, якщо займетеся любов'ю на людях. Але йти на вулицю вже занадто холодно, так що досить просто поставити дзеркало і періодично дивитися в нього.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Еротичний гороскоп на 3 жовтня Діва

Весь день ви будете відчувати дискомфорт через фізичне нездужання. Так що найкращим варіантом для вас стане той, хто принесе теплого чаю в ліжко.

Еротичний гороскоп на 3 жовтня Терези

На вулиці трохи потеплішало, а з погодою потеплішали і погляди перехожих. Змініть щось в своєму образі і вирушайте підкорювати їх серця.

Еротичний гороскоп на 3 жовтня Скорпіон

Ви сьогодні дуже збуджені і захочете з кимось поділитися своїм настроєм. Але якщо ваш партнер не хоче, не варто бігти до першого зустрічного. Краще потерпіти до завтра.

Еротичний гороскоп на 3 жовтня Стрілець

Готувати вам не хочеться, але партнер буде голодним у всіх сенсах. Для шлунка рушайте в ресторан, а для всього іншого прогрійте квартиру і перестеліть простирадла.

Еротичний гороскоп на 3 жовтня Козеріг

У вас сьогодні стільки можливостей для еротичної самореалізації, що очі розбігаються. Але весь день ви будете настільки зайняті, що тільки до вечора зможете приділити хвилинку благовірному.

Еротичний гороскоп на 3 жовтня Водолій

Для ваших подальших постільних звершень вам потрібно сьогодні сісти на дієту. Не обов'язково щоб схуднути, може просто, щоб набратися сил і здоров'я.

Еротичний гороскоп на 3 жовтня Риби

Сьогодні вам потрібно провести бесіду зі своїм коханим і вирішити, що робити далі і який фланг вибрати. Можливо, йому набридло бачити одну і ту ж вашу сторону.