Гороскоп на 3 жовтня Овен

Сьогодні ви нарешті зможете перетворити ваших ще вчорашніх ворогів в союзників, хоча це буде непросто. Але навіть якщо не вийде, це не стане для вас втратою.

Гороскоп на 3 жовтня Телець

Не відкладайте справи на потім, сьогодні вам потрібно завершити все. Тільки якщо ви дуже захочете, можете зайнятися улюбленою справою.

Гороскоп на 3 жовтня Близнюки

Сьогодні вам доведеться вибирати між своїми потребами, і тим, що потрібно оточуючим. Вирішіть, чи хочете ви, щоб вас вважали егоїстом.

Гороскоп на 3 жовтня Рак

Ви зможете провернути сьогодні будь-яку придуману аферу. Навіть з'явиться повага до своєї сміливості і витонченості дій.

Гороскоп на 3 жовтня Лев

Вам терміново потрібна порада і питати її потрібно буде у кожного, а не у когось особливого. Але рішення приймайте самі.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Гороскоп на 3 жовтня Діва

У вас відкриються двері всередині, які вивільнять давно дрімаюче агресивне створіння. Будьте обережнішими з ним і краще його не годувати.

Гороскоп на 3 жовтня Терези

Вам потрібно буде поєднати те, що підказує вам інтуїція і розумна логіка. Але навіть продумані дії повинні керуватися вашим чуттям.

Гороскоп на 3 жовтня Скорпіон

Сьогодні у вас вийде трохи перепочити і розслабитися. Турбуватися доведеться тільки про веселу компанію.

Гороскоп на 3 жовтня Стрілець

Навіть якщо в газеті або на камені висічуть докази вашої правоти, не факт, що на вас звернуть увагу. Так що не наполягайте на своєму.

Гороскоп на 3 жовтня Козеріг

Ваша уява створила собі ідеалізований світ, в якому ваш партнер теж ідеальний, але у вас відкриються очі, і ви побачите, що він явно не справляється з таким образом.

Гороскоп на 3 жовтня Водолій

Вас сьогодні чекає якийсь довгоочікуваний сюрприз. Але якщо про нього багато розповідати, то він перестане бути сюрпризом. Так що просто дивіться, що трапиться.

Гороскоп на 3 жовтня Риби

Сьогодні навіть якщо вам скажуть, що сковорідка гаряча, ви не повірите, поки не доторкнетеся до неї самі. Але не потрібно постійно перевіряти інших, вчіться на чужих помилках.