Неймовірні властивості цифр та їх вплив на наше життя вже давно доведені нумерологами всього світу. Як виявилося, важливу роль грає не тільки наше прізвище, чи дата народження, а й номер мобільного телефону: кожна його складова несе в собі різне навантаження і сенс, тому розберемо покроково усе, від 1 до 9:


Цифра 1


Якщо у вашому номері зустрічається "1" кілька разів поспіль, це означає схильність проявляти ініціативу, незалежність та активний спосіб життя. Такі люди здатні вирішити будь-які ділові питання, відмінно ведуть переговори, можуть стати успішними юристами.
Вони наділені особливою енергією для втілення своїх задумів, при чому вагаються досить рідко: вважають за краще діяти тут і зараз.


Цифра 2

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще


Не надто люблять спілкування, схильні до тривоги і сумнівів, практично завжди незадоволені власним життям. Втім, номер із "2" варто застосовувати для налагодження контактів по роботі, як би це парадоксально не звучало: він сприяє гармонії та співпраці. Спокій і гармонія – ваше кредо, але намагайтеся виходити із зони комфорту: там значно більше перспектив, аніж у теплому ліжку перед телевізором.


Цифра 3


Найкраща цифра для журналістів, працівників рекламної сфери, художників, акторів, людей, які займаються шоу-бізнесом, туризмом і комерцією. За таким номером телефону відмінно домовлятися про ділові зустрічі, про подорожі і поїздках, про розваги і веселощі. Власники зазвичай досить творчі особистості, мріють встигати все і ще й знаходять час на відпочинок. Основна проблема у неспроможності правильно розподіляти свої сили.


Цифра 4


Наполегливі і працьовиті, дуже серйозні і майже ніколи не жартують. З такими людьми добре говорити про домашні клопоти, ремонт приміщень, а от про подорожі чи розваги краще мовчати – вас не зрозуміють. Власникам такого номера рекомендуємо навчитися виходити зі свого звичайного стану і шукати нові шляхи вирішення проблем.


Цифра 5


Дуже нестабільні, схильні жити у власній реальності і дуже розчаровуються, коли їх спонтанні ідеї не знаходять підтримки. Але тим не менш цей номер сприяє довгоочікуваному успіху, а також допомагає давно розпочатим справам дати свої плоди. Не варто з'ясовувати стосунки за цим номером, в тому числі і любовні, так як результат може бути дуже непередбачуваним.

Цифра 6

Номер не підходить для нових починань, важливих рішень, власників підприємств. Швидше можна знайти вихід в особистих проблемах, зокрема – у спілкуванні із близькими. Відмінно підійде для призначення громадських зборів, конференцій, господарських справ, для зустрічей з однодумцями і друзями. Своєму власникові номер говорить про те, що дуже важливо слухати поради своїх близьких, цим людям також важливо розвивати інтуїцію.

Цифра 7

Номер не підходить для тривалих переговорів на теми фінансів і бізнесу, не підходить для призначення зустрічей, проте сприятливий для того, щоб налагодити зв'язки в галузі наукових розробок, досліджень, містики і філософії. Також він допоможе вам отримати поради і рекомендації.
Власникові цього номера необхідно розвивати нестандартний підхід до своїх справ і вчитися мислити оригінально.

Цифра 8

Просто ідеальний для бізнесу, продажів та матеріального благополуччя, сприяє зміцненню його авторитету і організованості. За допомогою цього номера найсерйозніші і важливі справи завершуються легко і швидко. Власникові такого номера доля дала шанс реалізувати себе в кар'єрі, не варто упускати таку унікальну можливість.

Цифра 9

Цей номер прекрасно підійде для починання перспективних справ, для посилення контактів і зв'язків, для будь-яких звершень і для оголошення важливих планів. Хороший помічник людям зі світу мистецтв і мистецтва. Власникові цього номера слід звернути свою увагу на моральні принципи і духовність.


Дивіться: Нумелорогія телефону і розрахунок щасливого номеру


Нагадаємо, названо дієвий спосіб вирахувати всі таємниці свого майбутнього за останньою цифрою в даті народження.
Як повідомляв Знай.ua, нумерологи пояснили, як номер квартири впливає на ваш характер і життя.
Також Знай.ua писав, вчені назвали найпроблемніші жіночі імена.