Туалети у Верховній Раді апріорі відрізняються від громадських туалетів українців. Однак, вони подібні тим, що ні в одних ні в інших нема повивальних столиків для немовлят.

А от в адміністративних будівлях США такі "гаджети" присутні в усіх туалетах – і жіночих, і чоловічих.

Про це подбав екс-президент Америки Барак Обама ще у жовтні 2016 року, підписавши відповідний закон. Цей закон відомий як BABIES (розшифровку абревіатури можна перекласти як "доступні туалети в будь-якій ситуації"). У ньому йдеться про те, що в кожному розташованому в адміністративній будівлі чоловічому і жіночому туалеті має бути "фізично безпечне, чисте і належне" місце для того, щоб змінити дитині підгузник.

Однак, в той час, як ті нечисленні малюки, яким довелось потрапити на руках свого татуся чи матусі в туалет адмінбудівлі США користуються таким привілеєм, звичайні малюки-американці позбавлені цих вигод.

Таку нерівність вирішив виправити батько трьох дітей Донте Палмер.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Наприкінці вересня він відправився зі своєю сім'єю в ресторан. Коли його молодшому синові потрібно було поміняти підгузник, чоловік вийшов в туалет, де йому довелося переповити немовля у вкрай незручному становищі - фотографії цієї ситуації він опублікував в Instagram, закликавши користувачів оприлюднити проблему.

"Чому в чоловічих туалетах не ставлять пеленальні столи, як ніби тих чоловіків, які можуть поміняти підгузник дитині, не існує", - написав Палмер, додавши хештег #squatforchange (дослівний переклад – "сісти навпочіпки, щоб поміняти підгузник").

Користувачі соцмережі миттєво відреагували на публікацію Палмера, його пост зібрав майже 10 тисяч лайків, а інші чоловіки підтримали його флешмоб і теж опублікували свої фотографії.

Нагадаємо, з вересня українські сім'ї при народженні дитини будуть отримати "Пакунок малюка", який являє собою набір з 25-ти необхідних речей для перших місяців життя малюка.

Як повідомляв портал "Знай.ua",в мережі набирає популярність незвичайний флешмоб #Зачемрожала

Також "Знай.ua" писав, що дівчата зі всього світу запустили флешмоб DanceIsN'tCrime (Танці - не злочин) на підтримку заарештованої танцівниці з Ірану.