Гороскоп на 4 жовтня Овен

Сьогодні навколишні занадто агресивно реагуватимуть на ваші дії, так що не орієнтуйтеся на них, робіть, як вважаєте за потрібне.

Гороскоп на 4 жовтня Телець

Спонтанні дії принесуть вам тільки неприємності. Краще ви здастеся іншим нерішучим, ніж дурним.

Гороскоп на 4 жовтня Близнюки

Ви вибрали не найкращий шлях, щоб проявити інтерес до когось. Він зовсім нічого не розуміє і постійно зі здивованими очима. Дійте простіше.

Гороскоп на 4 жовтня Рак

День просто ідеальний для співпраці з тими, кого самі оберете. Але сваритися не потрібно, сперечатися і розпускати плітки теж. Вийде вам боком.

Гороскоп на 4 жовтня Лев

Дуже складно бути веселим і повним надій, коли стоїш на роздоріжжі. Але вибір вам допоможуть зробити друзі, слухайте їх.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Гороскоп на 4 жовтня Діва

Сьогодні ви дуже легковажні, навіть якщо ні вік, ні положення вам цього не дозволяють. Не забувайте, що всьому потрібно знати міру.

Гороскоп на 4 жовтня Терези

Поки ви дієте розсудливо все буде добре, але тільки піде на ризик, уявивши себе титаном, якому море по коліно, удача одразу відвернеться від вас.

Гороскоп на 4 жовтня Скорпіон

Як би ви не старалися поводитися добре, все одно сьогодні когось скривдите. Будемо сподіватися, що це не ваш близький.

Гороскоп на 4 жовтня Стрілець

Сьогодні ви не зможете виграти боротьбу, максимум підете на компроміс. Може не варто було її і затівати, раз шанси настільки малі?

Гороскоп на 4 жовтня Козеріг

Вам потрібно здригнутися і взяти себе в руки. І хоча зробити це нелегко, але ви ж зібрані і цілеспрямовані, так що у вас все вийде.

Гороскоп на 4 жовтня Водолій

Те, що ви вважаєте проблемою, насправді тільки тимчасова складність, і таких буде багато, адже з них складається життя.

Гороскоп на 4 жовтня Риби

Взаємини з близькими нині теплі, але можуть стати обпалююче гарячими. Такою якістю як об'єктивність ви сьогодні похвалитися не можете. Не дозволяйте зайвій підозрілості зіпсувати вам життя.