Еротичний гороскоп на 4 жовтня Овен

Вечір після роботи ви захочете присвятити тільки сну, тому єдине, що може схилити вас до сексу, це ідеальна обстановка і неймовірні зусилля партнера.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Телець

Сьогодні ви настільки втомилися, що під час сексу не активні, ось він і проходить мляво і нецікаво. Може в такі моменти варто просто попити гарячого какао, а не затівати любовну гру.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Близнюки

У вас дуже активний язик, і не в тому сенсі в якому ви подумали. Просто вам буде дуже хотітися розповісти про свої пригоди знайомим і друзям. Навіть партнеру ним голову задурити.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Рак

Сьогодні про близькість з вами почне мріяти один з ваших знайомих, може навіть друзів. Але як би давно ви один одного не знали, це ще не означає, що секс буде безпечним для вашого здоров'я.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Лев

Левам сьогодні набридло враховувати психологію протилежної статі, тому висновки вони роблять як уміють. Однак під час інтиму сентиментальність після цих висновків вас підведе.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Діва

Якщо ваш партнер не слухає вас, і ви ніби зі стіною розмовляєте, то сьогодні варто йому це пробачити. Покажіть йому урок завтра, сьогоднішні сварки ні до чого доброго не приведуть.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Терези

Терезам сьогодні не подобаються круглі об'єкти, тільки прямі лінії і чітка межа. І в сексі теж повинна бути оформленість і точність, без недомовок і компромісів.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Скорпіон

Сьогодні вам подобається все, що роблять чоловіки. І затягнути вас до себе в ліжко зможуть тільки ті, хто дійсно займається чоловічою справою: підлідною риболовлею, полюванням, ну або на крайняк гора з місцевої «качалки».

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Стрілець

Вам потрібно терміново придбати собі красиву білизну, може навіть якісь коштовності. Хоча краще все ж вибрати білизну, а коштовності вам і так подарують потім.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Козеріг

Сьогодні ваш партнер буде вести себе несподівано, але це додасть додаткову пікантність, свіжість і новизну вашим відносинам.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Водолій

Сьогодні вам так і хочеться впасти у вир пристрастей і гріхів. Не позаздриш вашому супутнику життя, який повинен постійно стежити за вами. А якщо втратить, то сьогодні вже точно не побачить.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Риби

Яке у вас ставлення до групового сексу? Можливо сьогодні вас запросять на вечірку, яка перетвориться в свінгер-паті. Тому подумайте ще раз, поки ще можна відмовитися.