1. Підготуйте перелік того, що вам потрібно робити на щоденній основі. Не турбуйтеся про те, як організувати виконання цих справ. На даному етапі вам лише потрібно провести мозковий штурм – це ще не готовий список справ. Присвятіть цьому годину-другу і накидайте перелік усього, що вам потрібно робити щодня (в тому числі, і того, що ви не робите, але вважаєте за потрібне).

2. Записуйте як великі справи, так і маленькі. На самому початку ніяка справа не варто вважати занадто маленьким. Якщо це що-те, що вам потрібно робити, значить, це потрібно робити. Складаючи розклад вперше, краще внести в нього всі можливі справи, а пізніше відредагувати список і видалити зайве.

3. Задавайте собі питання з приводу цих справ. Що необхідно зробити, щоб добре харчуватися? Що необхідно робити щодня перед тим, як ви опинитеся на роботі? Що потрібно зробити, щоб дитину завжди хтось забирав зі школи?

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

4. Проаналізуйте свій список. Якщо ви виявите, що у вас абсолютно не залишається часу, щоб розпоряджатися ним за власним розсудом, переглянете свої справи і переконайтеся в їх необхідності. Можливо, ви побачите, що деякі обов'язки можна виконувати більш ефективно або делегувати.

5. Не включайте в свій розклад діяльність, якою ви займаєтеся час від часу, якщо тільки ви не вирішили присвятити їй регулярне час на щоденній основі. В іншому випадку краще присвячуйте цього вільний час у своєму розкладі.

Нагадаємо, нові модні течії в 2019 році дійсно змусять подивитися на свій гардероб під іншим кутом

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, романтична казка, яку дарують відносини на перших порах, може легко закінчитися, якщо не знати, як поводитися з чоловіком, щоб відчувати себе щасливою і надалі. Читайте в матеріалі Clutch про поради, які можуть вам дати люди, які прожили довгий і щасливий шлюб.

Знай.uа писав, хоробрі і безрозсудні, боязкі і боягузливі, хто ж вони? І ось, думка астрологів.