Ігрова кар'єра зіркового 31-річного аргентинського захисника "Валенсії" Есекіеля Гарая склалась не так, як він мріяв, проте його дружина цілком виправляє це.

Про це зазначають ЗМІ.

Відомо, що ще у 22 роки він підписав контракт з легендарним "королівським" клубом мадридським "Реалом", проте він так і не зміг стати у столиці Іспанії своїм гравцем. Після цього він виступав у ще кількох клубах проте згодом все ж повернувся до іспанської Прімери.

Проте свого головну перемогу та контракт футболіст підписав не на футбольному полі, а на особистому житті. Його другою половинкою стала гаряча телеведуча, блогер і фотомодель Тамара Горро. Дівчина нещодавно підірвала інтернет оголеним фото на горі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Жінка вільна. Я оголена, тому що хочу. Я роздягаюся, тому що нікому не роблю шкоди. Я оголена, адже не відрізняюся від інших. Я оголена, тому що я вільна", - так вона пояснила свій вчинок.

"Я й не знав, що живу в одному будинку з таким скарбом", - написав Гарай в коментарі під її фото.

Разом з тим варто відзначити, що на днях стало відомо, що знамените подружжя Бекхемів прийняло рішення розлучитися зі своїм величезним особняком.

43-річний Девід Бекхем та його 44-річна дружина Вікторія розлучаються з шестикомнатным будинком в Беверлі-Хіллз, якого вони набули у 2007 році відразу після того, як футболіст уклав контракт з клубом " Лос-Анджелес Гелаксі (LA Galaxy) на 250 мільйонів доларів.

Будинок виставили на продаж вже за 33 мільйони доларів. В особняку площею понад 1 200 квадратних метрів, є шість спалень, дев'ять ванних кімнат, басейн, бібліотека, кінотеатр, музична кімната.

В особняку, де зоряна пара з дітьми прожила цілих 11 років, є все для розваг та дозвілля. Територія обнесена кованими залізними воротами, які забезпечують додаткову безпеку мешканцям будинку.

Як передають західні ЗМІ, вже навіть знайшовся охочий придбати розкішний будинок, однак його ім'я поки не розголошується. Причина продажу особняка досить-таки проста - практично весь час зоряне сімейство проводить в Лондоні, саме в Англії зараз проживають і навчаються їх діти, а будинок у Беверлі-Хіллз стоїть без діла.

Хто саме тепер буде жити в зоряному особняку, в ЗМІ не уточнюється.

Зазначимо, Девід та Вікторія Бекхем живуть разом вже майже два десятиліття, виховують чотирьох дітей і незмінно справляють враження ідеальної пари.

Нагадаємо, ім'я Роналду спливло у справі про наркоторгівлю.

Як повідомляв "Знай.ua", Памела Андерсон повернулася до футболіста і засвітила свої "м'ячі".

Також "Знай.ua" писав, що знаменитий футболіст відфутболив дружину.

Як живуть дружини українських футболістів - Секретні матеріали