Особистість Кріштіану Роналду обросла безліччю таємниць і загадок, проте ця новина шокувала користувачів мережі.

Днями користувачі дізналися про те, що батько дівчини нападника «Ювентуса» Кріштіану Роналду, двічі відбував тюремне ув'язнення за наркотрафік, передає The Sun.

Роналду

Як додало видання, 69-річний Хосе Родрігес в 2003 році був засуджений на 11 років за спробу контрабанди партії кокаїну вартістю близько 100 тисяч фунтів стерлінгів (130 тисяч доларів) з Іспанії до Франції.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

При цьому Родрігес був звільнений раніше попереднього терміну в 2008. При цьому майже відразу він потрапив назад у в'язницю, оскільки був спійманий на контрабанді партії гашишу вартістю один мільйонів фунтів (1,3 мільйона доларів) з Марокко до Іспанії. За такий злочин йому присудили два роки в'язниці і був звільнений в 2013 році.

Варто згадати, що відомий футболіст перебуває у стосунках з Джорджиною Родрігес ще з 2017 року. Поки що пара офіційно не закріпила свої стосунки. При цьому вже в листопаді того ж року у них народилася дочка Алана Мартіна.
Крім того, як повідомляє газета AS, пара вже пустила чутки про те, що їхній шлюб відбудеться після чемпіонату світу в Росії.

дівчина Роналду

Будемо стежити за подальшим розвитком ситуації.

До слова, мешканка США Кетрін Майорга звинуватила в згвалтуванні форварда туринського Ювентуса Кріштіану Роналду, повідомляє німецький Spiegel.

Американка сказала, що інцидент стався в 2009-му році в Лас-Вегасі. За словами дівчини, Роналду заплатив їй 375 тисяч доларів за мовчання.

Адвокати американки заявляють, що Роналду заперечує факт зґвалтування, хоча і визнав, що дівчина відмовляла йому в близькості.

На даний момент 33-річний Кріштіану зустрічається з іспанською моделлю Джорджиною Родрігес.

Нагадаємо, португальський нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду опинився в центрі секс-скандалу.

Як повідомляв Znaj.ua, португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду був звинувачений у зґвалтуванні американки.

Також Znaj.ua писав про те, що Алана і Павло Мамаєвы оголосили про розлучення - дружина півзахисника "Краснодара" написала в Instagram, що "приєднується до загону одиноких мам".