1. Надайте другові свободу. Важливо, щоб людина пропустила через себе весь біль і сум, як того вимагає ситуація. Більшості людей потрібно самому прийти до висновку, усвідомити різні ситуації, а знайти вихід із ситуації самостійно.

2. Подаруйте символічний презент. Якщо з подругою складно зв'язатися або вона не йде на контакт, то надішліть їй яку-небудь приємну дрібницю. У такій ситуації головне не подарунок, а увага, так як людина в такій ситуації дуже сентиментальна.

3. Зверніться першим. Якщо людині погано, то вона рідко першою звернеться за допомогою, особливо в моменти глибокої печалі. Обов'язково треба поговорити, щоб допомогти дружньою порадою, навіть якщо людина цього не хоче, але виглядає безпорадною.

4. Будьте поруч. Іноді не потрібно нічого робити. Достатньо лише бути поруч. Людині полегшає просто від вашої присутності. Вона сама відчує підтримку, а іноді і говорити нічого не треба. Самотність на користь в такій ситуації точно не піде.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

5. Спонукайте людину до розмови. Задавайте м'які питання, щоб вона заговорила і нарешті сказала, в чому справа. Іноді про свої проблеми говорять прямо, і не потрібно ігнорувати ці слова, особливо в подібних ситуаціях. Повірте, це допоможе людині стати на ноги і продовжувати жити щасливо без проблем.

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли про те, що є професії, на які не беруть за наявності татуювань на видному місці, включаючи обличчя та кисті.

Як повідомляв Знай.uа, існує 5 хороших порад, як скласти розпорядок дня. Іноді в нашому житті з'являються дні, в яких важлива кожна хвилина із-за цілого списку справ. І ось, ми розповімо, як все встигнути.

Знай.uа писав про советах, які допоможуть зберегти шлюб до кінця життя.