Еротичний гороскоп на 9 жовтня Овен

Зазвичай розмови йдуть на користь, але не сьогодні. Не обговорюйте з патнером його почуття і про свої не заїкайтеся. Іноді корисно промовчати.

Еротичний гороскоп на 9 жовтня Телець

Ви сьогодні солодкий, липкий і густий сироп, до якого всі хочуть приклеїтися. Але в кінці дня вам самому захочеться накидатися на людей і огортати їх своєю солодкістю.

Еротичний гороскоп на 9 жовтня Близнюки

Сьогодні вам можна бути нестриманим і відвертими. Ви відчуєте дивну легкість, коли все висловите і зробите.

Еротичний гороскоп на 9 жовтня Рак

У Раків сьогодні загостряться слух і нюх, тому важливо подбати про приємні запахи і звуки. Увімкніть музику і запаліть ароматичні свічки, але найкраща музика - приємний голос партнера над вушком.

Еротичний гороскоп на 9 жовтня Лев

Партнер придумає роль для сексу, але ви не захочете її грати. Однак змінити її вам швидше за все не вдасться. Максимум що ви можете зробити, це голосно грюкнути дверима.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Еротичний гороскоп на 9 жовтня Діва

Діви сьогодні знайдуть в чому звинуватити себе, але ось про партнера навіть не замислюються. Таке самобичування триватиме до самого завтрашнього ранку.

Еротичний гороскоп на 9 жовтня Терези

Те, що партнер мліє в ваших ласках і зовсім втрачає пильність, ще не означає, що і вам можна розслабитися. Варто перестати працювати одній маленькій звивині, і ви вже називаєте його чужим ім'ям.

Еротичний гороскоп на 9 жовтня Скорпіон

Сьогодні вас буде обожнювати якась впливова особа. І всі пригоди дня будуть пов'язані з її еротичними інтригами. Розплутуйе цей клубок або він зв'яже вас.

Еротичний гороскоп на 9 жовтня Стрілець

У цей день не варто заздалегідь планувати любовні ігри. Постарайтеся імпровізувати: всі кращі рішення прийдуть до вас в процесі еротичного дійства.

Еротичний гороскоп на 9 жовтня Козеріг

Вам потрібно відкрити якусь пікантну подробицю свого життя партнеру. Швидше за все, його це тільки ще більше заведе.

Еротичний гороскоп на 9 жовтня Водолій

Змініть фарби навколо вас, змініть колір волосся і білизни. Але шпалери не переклеюйте, раптом сил вже не залишиться на все інше.

Еротичний гороскоп на 9 жовтня Риби

Перед еротичною грою вам обов'язково потрібно подивитися якийсь осінній романтичний фільм або мультик. Це допоможе вам налаштуватися.