З самого початку співочої кар'єри Ольги Бузової з неї відкрито знущались проте зараз її пісні розривають найвідоміші музичні чарти світу.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, наразі вже відомо, що її цілих три пісні знаходяться у топ-5 iTunes. Більше того на протязі кількох останніх днів співачка є найюільш прослухованим виконавчем у СНГ.

Разом з тим варто відзначитти, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. На аккаунт Бузової підписані майже 14 мільйонів користувачів, але їй цього мало і для залучення нових підписників Оля оголосила черговий конкурс.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Артистка виклала нове відео в своєму Instagram, на якому вона виконує пісню наживо, при цьому ще пританцьовує і крутить попою. Ні для кого не секрет, що Бузова часто співає під фонограму, а коли вона робить це вживу, то відразу стає зрозуміло, що співочий талант у Олі кульгає. Це відео не стало винятком.

"Дивлюся ваші сторіс і відео, в яких ви мене відзначаєте. Як же приємно, що треки з мого нового альбому #принимайменя так вам подобаються. Традиційно влаштовую конкурс, за підсумками якого кращі опиняться у мене на сторінці... а переможці отримають цінні призи від мого бренду. Записуйте кавери і знімайте свої версії кліпів на вашу улюблену пісню з мого альбому і публікуйте з хештегом #принимайменя_cover. А вже 1 листопада я особисто виберу кращих. Спасибі вам за вашу любов", - написала Бузова у підписі до відео.

Шанувальники співачки не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію зірки.

"По моєму, так монотонні, нудні пісні. При чому навіть слів на слух не розібрати", "Оль, ти така ніжна, тендітна, в твоєму виконанні ця пісня просто вогонь. Не сумуй тільки, любимо тебе дуже", "Голосу взагалі немає. Яка ви в жопу співачка", "Оля навіщо ви носите ці кроси? Вони чмошно якось виглядають на нозі", "Класно! Дуже подобається пісня", "Я з розуму сходжу теж, але тільки від жаху. Де тут спів взагалі? Його немає".

Нагадаємо, напівгола Христина Асмус вибачилася перед глядачами.

Як повідомляв "Знай.ua", Бузова зганьбилася в прямому ефірі і завила від самотності.

Також "Знай.ua" писав, що Бузова вийшла заміж, спливло ім’я нещасного.

Ольга Бузова | "П'ятниця з Регіною"