Багато українців вже знають про те, що співачка Ольга Бузова дуже часто експериментує зі своєю зовнішністю.

Однак нові фотографії зірки шокували навіть найстійкіших.

Ольга Бузова

Якщо порівняти знімки молодої Ольги з її чином сьогодні, то відразу ж стане зрозуміло, що Бузова не просто зросла і стала справжньою жінкою, а й кардинально змінила риси свого обличчя, вдавшись до послуг пластичної хірургії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Однак, наслідки хірургічного втручання виявилися фатальними. На своїй сторінці в Instagram Бузова опублікувала відео, на якому видно, що через хірургічні втручання Бузова просто втратила можливість нормально говорити.

Судячи з усього, співачка хотіла в черговий раз вдатися до «уколів краси» перед презентацією нового альбому, але щось пішло не так.

Або Бузова звернулася до поганих хірургів, або її обличчя просто не витримало такої кількості операцій і тепер схожа на пластикове.

Звичайно ж, Бузова заперечує жахливі наслідки втручання, але її обличчя говорить саме за себе.

А що ви думаєте про це?

Нагадаємо, один з фаворитів світської левиці Ольги Бузової на її шоу, де вона шукала свою любов, відмовився від боротьби за співачку, взявши два мільйони рублів. Про це повідомляється в анонсі шостого випуску реаліті, опублікованому в офіційному співтоваристві співачки в одній із соціальних мереж.

Як повідомляв Znaj.ua, українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, освоює нову професію. Жінку запросили в якості зоряного експерта вести колонку в одному з російських видань.

Також Znaj.ua писав про те, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram.