Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила похвалитися відразу двома преміями від телеканалу Russian Musicbox за пісню і креативність, однак щось пішло не так. Фанати почали звинувачувати артистку в тому, що вона влаштувала розіграш дорогого автомобіля в обмін на внески учасників, але організатори проекту просто зникли разом з призом.

"Вчора я отримала одразу дві премії від телеканалу @russian_musicbox 🏆🏆 Це дуже приємно і несподівано🤗 Я отримала статуетки у номінації “Digital хіт рунета” за свою пісню “Wi Fi” і “Креатив року”, за свій мотивуючий на звершення трек “Чемпіон” 🔝🏆 Спасибі всім хто голосує і вірить в мене 🙌🏼 #моилюдивсегдасомной ❤️ Далі - більше 🚀", - поділилася радістю Бузова. Фолловери ж накинулися на неї: "Кинула на гроші спонсорів ,совість є ?", "мерзенна тварюка , людей на бабки кинула", "Шльондра , поверни людям гроші !!.", "А що з проектом БУЗКОІН? По-тихому закрився???", "Шахрайка !! Поверни гроші #бузобман", "тотальне слабоумство молоді....".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.