Днями у ЗМІ просочилася інформація про "заміжжя" скандальної зірки російського шоу-бізнесу Ольги Бузової.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Цю качку" пустив у широкі маси британський таблоїд The Sun. Журналісти прикріпили фото з телеведучою Ольгою Бузової до статті про дружину популярного бійця Хабіба Нурмагомедова.

У матеріалі розповідається, що пара одружилася у червні 2013 року, однак спортсмен довгий час приховував дружину від громадськості.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відзначається, що у пари двоє дітей - дівчинка, яка народилася 1 червня 2015 року, і хлопчик, що з'явився на світ 30 грудня 2017 року.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Варто додати, що увагу іноземних таблоїдів прикута до Хабіба Нурмагомедова у зв'язку з його боєм. В ніч з 6 на 7 жовтня він бився з Конором Макгрегором за чемпіонський пояс UFC Лас-Вегасі.

Нагадаємо, скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

На аккаунт Бузової підписані майже 14 мільйонів користувачів, але їй мало і для залучення нових підписників Оля оголосила конкурс.

Умови прості і банальні, але сподобаються не всім. Так, для участі необхідно в коментарях відзначити двох людей (от їм це як раз може і не сподобатися). До посту співачка доклала фотографію в обтягуючому платті-олівці бордового відтінку. Саме цей наряд Бузова вирішила розіграти заради нових підписниць. От тільки не зовсім зрозуміло, як Оля буде вибирати, кому віддати свою ганчірку.


Як повідомляв раніше Знай.ua, нещодавно Ольга Бузова вирішила похвалитися відразу двома преміями від телеканалу Russian Musicbox за пісню і креативність, однак щось пішло не так.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Фанати почали звинувачувати артистку в тому, що вона влаштувала розіграш дорогого автомобіля в обмін на внески учасників, але організатори проекту просто зникли разом з призом.


Також Знай.ua писав про те, що останній випуск шоу "Заміж за Бузову" шокував глядачів. І не тільки глядачів, а й саму головну учасницю шоу Ольгу Бузову.