Знайти ідеальну пару джинсів зовсім не складно, якщо прислухатися до головних порад, пише Clutch.

Джинси – це єдиний одяг, який носять усі без винятку, в будь-який час року і на всі випадки життя. Саме тому до вибору своєї ідеальної пари, ти повинна підійти з усією відповідальністю. Ми, в свою чергу, розповімо тобі, як це зробити правильно.

Забудь про тренди

Запам'ятай назавжди, джинси повинні сидіти ідеально, тому якщо ти будеш керуватися тільки модними тенденціями (які не завжди можуть підходити), то вибрати "свою" пару буде складно.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Фасон і довжина

Мабуть, це два важливих критерії, за якими потрібно вибирати джинси. Серед фасонів виділяються: скіні, прямі, бойфренди і кльош, все інше — варіації на тему.

Прямі – класична модель, скіні, якщо бути об'єктивним, підходять тільки струнким, високим дівчатам. Кльош — не дивлячись на те, що модель досить спірна – підходить буквально всім. Бойфренди – рекомендують тільки тим, хто володіє вузькими стегнами. Своїм вільним кроєм вони врівноважують пропорції до ідеального "пісочного годинника".

Вибрати ідеальний розмір

Джинси потрібно міряти тільки з взуттям, бажано на невеликому каблуці, так ти зможеш оцінити довжину і посадку. Якщо джинси добре тягнуться, то можна брати модель на розмір менше. Ще один важливий фактор, якщо ти маєш намір придбати модель оверсайз, то обов'язково міряй їх з ременем.

Колір

Вибираючи "свою" пару, краще орієнтуватися на класичні кольори: темно-синій і блакитний. Інше — модні віяння, які мають властивості проходити. Можна вибрати чорні для роботи, а білі для літнього періоду, але основні повинні бути класичних кольорів, якщо ти не хочеш кожен сезон купувати нову пару.

Деталі

Якщо вишивка перебуває в області стегон, то будь готова, що саме ця частина твого тіла буде відкрита до розгляду. Кишені відповідають за те, як будуть виглядати сідниці. А потертості і дірки – виключно літній варіант.

Нагадаємо, як одягаються знаменитості в залежності від знаку Зодіаку.

Раніше Знай.uа публікував топ-8 найстильніших пар взуття.

Знай.uа публікував, які предмети гардероба слід негайно викинути.