12 жовтня в п'ятницю погода на території України буде радувати

Осінь

Це пов'язано антициклоном, який з початку тижня прийшов на територію країни.


У цей день українців буде радувати сонячна погода, опади не очікуються. В деяких областях може бути легкий осінній туман, який ніяк не зіпсує настрій. Тепла погода протримається та на вихідних, а от з початку нового тижня на українців чекають нові сюрпризи.

"Україна, як найближча цільова аудиторія антициклону, у п'ятницю знову опиниться серед сонця, красивих туманів і теплої погоди. У Києві завтра також буде сонячно і тепло, хіба що вранці набіжать чи то туман, чи то просто хмарність. Але все ж буде багато ясного неба", - прокоментувала в соціальній мережі головний синоптик країни Наталка Діденко.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще


Температура повітря на Заході складе +16...+23 градуси, а на сході буде трохи прохолодніше, вдень очікується до 20 градусів тепла.

Аналогічну картину спостерігаємо й на півдні, де денні показники досягнуть 21 градуса. На півночі трохи прохолодніше – 15 - 18 тепла. У центральних областях до 19 градусів. Вітер буде помірним до 10 метрів в секунду.

Варто додати, що майбутню зиму переживуть не всі. Європейцям загрожує найсуворіша зима за останні сто років. Так, за прогнозами метеорологів, зима 2018-2019 рр буде рекордно холодною, як для Європи. І хоча, наприклад, для жителів Сибіру люде морози не дивина, то для жителів європейських країн це буде суворе випробування, яке переживуть не всі.

Нагадаємо, раніше українців попередили про підступну стихію.


Як повідомляв портал "Знай.uа" стало відомо, надовго "бабине літо" завітало до нас.


"Знай.uа" писав, синоптик порадила грітися на вулиці.