Британії знайшли новий спосіб, як запобігти самогубствам

Про це йдеться на сайті The Guardian.

Так, було прийнято рішення призначити міністра профілактики самогубств. Такі заходи пов'язані з недофінансуванням даної сфери, що відбивається на показниках і статистикою.

суїцид


Зазначимо, що 10 жовтня відзначали День Всесвітнього дня психічного здоров'я. На заході виступила Тереза Мей із заявою, що потрібно вирішити досить актуальне питання, як же все-таки можна протистояти суїцидів і поліпшити ситуацію в Британії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Разом ми можемо це змінити. Ми можемо попередити трагічні самогубства, які забирають багато життів. І ми можемо надати психічного добробуту наших дітей необхідний пріоритет" – наголосила Тереза Мей.


Нову посаду віддали екс-міністру охорони здоров'я Жаклін Дойл-Прайс. У своєму інтерв'ю BBC вона розповіла, що в останній час питання психологічного здоров'я йде на другий план. Йому приділяють набагато менше уваги і грошей, ніж розвитку фізичного. В першу чергу акцент зроблять на дитячому психологічному розвитку.

Підлітки, діти, їх сім'ї найбільше потребують підтримки та допомоги. Також не можна забувати і про сім'ї, в яких вже траплялися подібні випадки або хоча б спроби.


Зазначимо, що в Україні суїциди залишаються такою ж гострою проблемою.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що за інформацією ВООЗ, проблеми з психікою відчувають близько 450 мільйонів людей: це шизофренія, залежності, депресія. З кожним роком перелік зростає, але поки що з чималим розривом лідирує саме депресія-хвороба, в існування якої багато хто не вірять і вважають дурощами, в той час як все більше людей потрапляють в пастку.


Як повідомляв портал "Знай.uа" панічні атаки і депресія: коли потрібно йти до психолога.


"Знай.uа" писав, зрада, плач, самогубство: дикі заборони давнього Риму, від яких волосся стає дибки.