Еротичний гороскоп на 13 жовтня Овен

День дуже добре підійде для того, щоб вперше поцілуватися з потенційним партнером, а ще щоб розвивати будь-які відносини. Тільки дійте плавно.

Еротичний гороскоп на 13 жовтня Телець

У ліжку ви будете безпосередні, як дитина. Можливо це навпаки сподобається вашому партнерові, а можливо він вважатиме вас зовсім дитиною.

Еротичний гороскоп на 13 жовтня Близнюки

Близнюки сьогодні захочуть бачити поруч із собою позитивного чоловіка, білого і пухнастого. Тому можуть ідеалізувати всіх підряд.

Еротичний гороскоп на 13 жовтня Рак

Вам буде дуже мало вашого партнера, мало його рук і своїх. Тому потрібно використовувати інші сторонні речі, хоча б для того, щоб ще більше збудитися.

Еротичний гороскоп на 13 жовтня Лев

Щоб вам партнер не відчував себе самотньо в цьому світі, вам потрібно подарувати йому сонце і зірки у вигляді найніжніших обіймів і найсильнішої пристрасті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 13 жовтня Діва

Сьогодні ви настільки сильно будете божеволіти, що можете навіть приліпити на фалос вуха або кидатися з вікон презервативами з водою.

Еротичний гороскоп на 13 жовтня Терези

Звичайно, зараз не Новий рік, але вам потрібно більше красивого світла в спальні. Так що саме час діставати гірлянди і влаштувати собі зоряну ніч.

Еротичний гороскоп на 13 жовтня Скорпіон

Щоб краще зрозуміти свого партнера, можете навіть помінятися ролями, а ось як це все організувати буде залежати тільки від вашої шаленості.

Еротичний гороскоп на 13 жовтня Стрілець

Сьогодні вам будуть заважати родичі, або зателефонують, або зайдуть в гості, або ж їхні проблеми сильно засядуть вам в голову.

Еротичний гороскоп на 13 жовтня Козеріг

Якщо ви не будете відкрито говорити про свої почуття, то ваш партнер може подумати, то він вам і зовсім не потрібний, та ще й не буде радіти вашим пестощам.

Еротичний гороскоп на 13 жовтня Водолій

Сьогодні на секс вас можуть спровокувати дивні речі, грейпфрути наприклад, або програма про тварин по телевізору.

Еротичний гороскоп на 13 жовтня Риби

У вас зараз такий емоційний стан, що буде потрібна ніжність і турбота. Якщо секс можна відкласти, то обійми, вечеря і поцілунки точно не можна. Інакше очі відразу стануть мокрими.