Еротичний гороскоп на 14 жовтня ОВЕН

В цей день зірки пророкують Овнам різні еротичні пригоди, якимось чином пов'язані з садово-городньою тематикою.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ТЕЛЕЦЬ

14 жовтня астрологи радять прислухатися до думки друзів про вашого інтимного партнера як про людину. Його адекватність у ліжку вам не завадить, а з боку видніше.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня БЛИЗНЮКИ

В цей день Близнюки будуть зовсім невибагливі. Вам цілком достатньо кількох поцілунків у вушко і нетривалого статевого акту в 2-3 хвилини.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня РАК

14 жовтня Раки відпустять свого коханого на «канікули» – їм буде зовсім не до інтиму. І справа не у вашій втомі, а в тому, що він вас більше не збуджує.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ЛЕВ

В цей день Леви знайдуть в мережі ідеального партнера. Більш того, віддатися любовним іграм із ним можна буде віртуально. Особливо якщо у вас багата уява.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ДІВА

В цей день у Дів будуть особливо активні нервові закінчення в районі ключиць і плечей. Тому позу для сексу краще вибирати відповідну.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ТЕРЕЗИ

14 жовтня партнер почне підозрювати Терезів в імітуванні оргазму. Не намагайтеся переконати впертого словами. Правоту краще зайвий раз довести справою.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня СКОРПІОН

В цей день Скорпіонам захочеться знайти темний куточок , щоб там дати волю своїм еротичним фантазіям. Спробуйте зайнятися коханням у шафі.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня СТРІЛЕЦЬ

14 жовтня Стрільці не будуть вчиняти дій, що ведуть до інтимних контактів. Проте все зовсім не так страшно, якщо дотримуватися умови любовної гри.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня КОЗЕРІГ

В цей день Козероги важкі на підйом і розгойдування, але зате потім практично беззупинні. Навіть легке відчуття голоду не зможе їх зупинити.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ВОДОЛІЙ

Зірки попереджають, що в цей день є ризик залишитися сексуально незадоволеними навіть після декількох годин безперервного заняття коханням.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня РИБИ

В цей день Рибам доведеться далеко виїхати за хорошим сексом. Наприклад, в інше місто. Навряд чи ідеальний партнер для ідеальних любовних ігор знайдеться ближче.