Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Скелету потрібен кальцій

Останнім часом у мережі з'явилося безліч постів із мемами про скелетів, які без розуму від кальцію. Спочатку жарт в вигаданий ще рік тому, але напередодні Хеллоуїна знову почав підкорювати простори Reddit.

Спочатку кілька схожих мемів запостили у соцмережі ще влітку 2017 року. А буквально нещодавно меми про кальцій раптом отримали друге життя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім того, картинки про кохання скелетів до кальцію нерідко схрещують з іншими мемами. Приміром, мем про Барта Сімпсона і його знамениту фразу «Це був не я», яка в одній із серій «Сімпсонів» зробила його популярним.

Розрізана картина Бенксі перетворилася на мем

Користувачам соцмереж настільки сподобався перформанс художника Бенксі, чия картина самознищилася відразу після продажу на аукціоні «Сотбіс», що тепер рама зі шредером, що розрізає картини, стала новим форматом мемів.

Одні користувачі жартують про їжу, інші намагаються донести серйозні політичні думки, а деякі художники використовують незабутній кадр як основу для власних незвичайних творінь.

Варто відзначити, що багато діячів мистецтва оцінили такий формат картинок краще за інших. Так, деякі художники пропонували своє бачення інших відомих картин на місці «Дівчини з кулею».

А одна з найбільш незвичайних інтерпретацій була присвячена екології та зміні клімату, і творці навіть зробили для неї анімацію.