Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести це ранок. Портал Знай.uа підготував для вас найсмішніші на даний момент в мережі. Смійтеся самі і діліться жартами з друзями.

У скарбничку мемів мережі зовсім недавно додалася серія картинок, де метелик, він же міль, пристрасно бажає підлетіти ближче до джерела світла.

При цьому комаха відчуває збентеження і незручність від своєї залежності, намагаючись переконати співрозмовника, що це не те, про що він подумав.

Мем з'явився ще в середині липня, проте в останні дні буквально заполонив Reddit.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Все почалося з того, що 14 липня користувач No_Reason27 запостив фотографію з метеликом за вікном його кімнати. Божевільний і трохи моторошний погляд бідного істоти так вразив користувачів, що публікація набрала 33 тисячі лайків.

Примітно, що реддитори знайшли відгук і до інших мемів подібного плану, але щодо інших тварин.

Користувачі порівнюють цей мем з серією картинок, де товстий пухнастий кіт стоїть на задніх лапах і просить дати йому кукурудзяні кільця.

Фото з підписом було опубліковано на платформах Imgur, Reddit, Twitter, Tumblr і зібрало тисячі лайків і репостов.

"Бретец, чи можу я скуштувати фруктових келечек?", - сказано в підпису.

Обидва мемных тренда об'єднують ідею сильної одержимості об'єктом жадання і використання літер Ä, Ö і Ü німецького алфавіту в підписах до картиночкам.

"Не сметрі на неї, брет. Сеськи це тимчасово, лемпы — незавжди"

"— Капітан! Ми прямуємо прямо до маяка!
Я знаю, бретец"

Нагадаємо, Кіркоров, який не стосувався і хуліганка Капітан Марвел стали мемами.

Як повідомляв "Знай. ua", Олексій Вильнюсов, який не обдурив і Хакермен, який перетворився в мем.

"Знай. ua" писав, що поліцейський з балончиком і нав'язлива моль найпопулярніші в мережі.