Меми не тільки можуть розсмішити, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про теми, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.ua.

Спасибі, Олексій Вильнюсов, не обдурив

Це мем, який висміює трейдера Олексій Вильнюсова, який запам'ятався користувачам агресивною рекламою і обіцянкою зробити казково багатим буквально будь-кого.

Текст, його реклами виглядав приблизно так:

"Всім привіт! Мене звуть Олексій Вильнюсов і я навчу вас заробляти. Сам я давно торгую, з них рік — разом з підписниками. В середньому, за минулий рік я заробляв 2-3 млн рублів в місяць. У квітні я завів закритий клуб трейдерів, в якому кожен може заробляти разом зі мною. Так, наприклад, за минулий тиждень я заробив там більше 300 тисяч рублів, а підписники — набагато більше)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Вхід в групу тимчасово безкоштовний, однак вам потрібно бути зареєстрованим за моїм посиланням і поповнити рахунок на платформі.

Та не переживайте, в закритій групі є докладна інструкція і пояснення, як торгувати і заробляти разом зі мною, так що розбереться кожен".

Зрозуміло, що Вильнюсов - звичайний шахрай, який наживається на наївних користувачів. Велика кількість однотипної реклами підштовхнуло користувачів створювати меми.

Хакермен

Мем з персонажем "Містер Робота" став популярним для зображення людей, які вирішують просту технічну задачу і починають собою пишатися.

"Коли вгадав свій пароль з першого разу"

"Коли написав "пароль" у рядок з паролем і це спрацювало"

Нагадаємо, поліцейський з балончиком і нав'язлива моль: найкращі меми на 25 вересня.

Раніше Знай.ua повідомляв, що власники Xiaomi і Леді Гага на всі випадки життя: найкращі меми на 23 вересня.

Також Знай.ua писав, що Кіркоров, який не стосувався і хуліганка Капітан Марвел: найкращі меми на 22 вересня.