Еротичний гороскоп на 16 жовтня Овен

Сьогодні ваші еротичні пригоди якось будуть пов'язані з садом і городом. Можливо ви займетеся любов'ю на дачі, а може просто подивитеся «голодним» поглядом на баклажани.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Телець

Прислухайтеся до думки друзів про вашого партнера. Можливо він не такий надійний, як вам здавалося.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Близнюки

Близнюки не будуть сьогодні багато вередувати, їм достатньо і малого. Але ось затягнути їх у ліжко буде практично неможливо.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Рак

Раки сьогодні відпустять коханого у відпустку. Вони будуть холодними і дивитися на все будуть презирливо. А партнеру можуть навіть нагрубити.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Лев

Сьогодні ви зможете знайти собі ідеального партнера в Інтернеті. Може ви зустрінетеся з ним особисто, а може вам буде досить віртуальної гри.

Популярні новини зараз
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Діва

Сьогодні ваші нервові закінчення стегон, плечей і ключиць будуть особливо активними. Вибирайте ту позу, в якій вас зможуть пестити саме в цих місцях.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Терези

Сьогодні вас будуть звинувачувати в чомусь. Але найбільше вас образить звинувачення в імітуванні оргазму. Можете його навіть не переконувати, а просто продемонструвати ще раз.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Скорпіон

Вам захочеться знайти затишний маленький куточок і в ньому вдатися до любові з партнером.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Стрілець

Сьогодні ви вирішите відмовитися на час від сексу, так як всі ваші думки будуть зайняті неприємними наслідками інтиму. Може і правильно.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Козеріг

Козерогів сьогодні буде важко чимось захопити, але якщо почнуть, то їх вже не зупинити. Їм буде все мало і мало, і вони нічим уже не зможуть втамувати свою жагу.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Водолій

Навіть якщо ваше заняття любов'ю триватиме кілька годин, ви все одно залишитеся незадоволені. Може у вас є якесь таємне бажання, про яке ваш партнер ні сном, ні духом?

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Риби

Щоб отримати хороший секс, вам доведеться їхати дуже далеко, можливо в інше місто, а може й в іншу країну. Ближче хорошого партнера точно не виявиться.