Російський президент Володимир Путін дуже часто помиляється зі штатними фотографами Кремля, тому що саме вони нерідко ставлять його у незручне становище.


Приміром, нещодавно до жартів про невеликий зріст на спеціальне взуття на підборах додалися інші – про невдало підібрану "масовку" на знімках.

Уважних користувачів ошукати не вдалося, вони одразу ж зрозуміли: одні й ті ж особи зображені від різних регіонів.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще


Порівняльні знімки з'явилися на сторінках декількох пабліків у Twitter. Примітно, що два чоловіки, присутні на зустрічі Путіна із аграріями у Ставропольському краї, дуже схожі на рибалок із озера Ільмень.


Впізнали масовку практично усі, припустивши, що до її складу увійшли співробітники спецслужб РФ, а не тільки особиста охорона господаря Кремля:

"Гебешне шапіто", "Так цих ФСОшників уже вся країна знає!", "Їм "заслужених" артистів ще не дали?" — іронізують у коментарях.


Втім, знайшлися й ті, хто стверджував, що все-таки на знімках зображені різні люди. Ні ті, ні інші так і не змогли довести свою правоту.


Це, до слова, не єдиний випадок за останні кілька місяців. Блогер Антон Ходзе в Facebook виклав знімки, на яких зняті одні і ті ж люди, що оточують президента РФ.

Користувачі мережі припустили, що ці люди не просто члени масовки, а можливо і охорона президента Росії. Ситуація повторилася, але жодних коментарів Путін, як очікувалося, не надавав.


Дивіться: Володимир Путін привітав зі святом працівників сільського господарства


Нагадаємо, Путін нагородив побитих футболістами чиновників.
Як повідомляв Знай.ua, кремлівський пропагандист познущався над могилою Бандери.
Також Знай.ua писав, Захід обережно попередив Україну про "релігійну війну" з РПЦ.