Відомий проросійський пропагандист, британець Грем Філліпс, який працює на такі рупори Кремля, як телеканали Russia Today і "Звезда", поглумився над могилою лідера ОУН Степана Бандери у річницю смерті політичного діяча.

Наругу над могилою Бандери, яка знаходиться на цвинтарі Вальдфрідгоф в Мюнхені, пропагандист зняв на відео та виклав на своєму каналі в YouTube.

Путінський пропагандист зірвав українські прапори, які люди розмістили коло могили голови Проводу ОУН, кинув їх під ноги та прикріпив до могильного хреста банер з написом "Тут похований український нацист Степан Бандера".

Нагадаємо, що у понеділок, 15 жовтня, відзначалась 59-та річниця загибелі Бандери, якого вбив агент КДБ у Мюнхені.

Щодо самого Філліпса, то він добре відомий підтримкою політики Путіна. Також він відзначився ще й тим, що з початку військової агресії Росії на Донбасі неодноразово бував на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, де разом з терористами знімав пропагандистські ролики для кремлівських ЗМІ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, путінського пропагандиста Філліпса вигнали з мітінгу опозиції у Москві.

Так, англійський "журналіст" приїхав до Москви на мітинг демократичної опозиції й почув про себе та свою діяльність багато неочікованого.

Москвичі звинувачували Філліпса в повній необ'єктивності його репортажів з окупованих проросійськими бойовиками населених пунктів Донецької та Луганської областей.

У відповідь Грем Філліпс з насмішкою заявив москвичам: "Ви не любите об'єктивних кореспондентів. Я найввічливіший, найоб'єктивніший кореспондент".

Після цього організатори мітингу змушені були відвести шанувальника сепаратистів за межі мітингу і здати його московським правоохоронцям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Facebook видалив сторінку Грема Філліпса через пост про Захарченка.

Також "Знай.ua" писав, ГПУ отримала доступ до телефонів путінського пропагандиста Грема Філліпса.